11 Reacties

5 jaar geleden
Je moet alleen even controleren of het zo heet verhit mag worden , Want als bijvoorbeeld honing boven de 40-45 graden verwarmd wordt, worden enzymen vernietigd en gaan dus alle gezondheidsvoordelen verloren. Het kan dus zijn dat als je appelstroop verhit de gezonde stoffen verloren gaan.

5 jaar geleden
Mn vriend had t voor mij ook gemaakt toen ik zwanger was voor mn ijzer maar ik moesr t niet hebbe vond echt niet lekker

5 jaar geleden
Brr. Appelstroop is koud al vies laat staan warm en zoet warm drinken huh. De laatste keer dat ik appelstroop had was omdat mijn man zijn mes af had geveegd aan mijn boterham.. 11 jaar geleden.
En dat appelstroop is gezond is overdreven eigenlijk.
Appelstroop is eigenlijk vooral heel veel suiker met een beetje ijzer. Kun je beter groene groente eten, dat is ook veel ijzer,met alvast vitamine c zodat je ijzer kunt opnemen en met veel minder kcal.

5 jaar geleden
Reactie op AmberNevan
Je moet alleen even controleren of het zo heet verhit mag worden , Want al ...
Nee maak geen zorgen. Vroeger maakte men thee van siropen omdat echte thee bladeren duur waren. Ik ken het al langer namelijk.

5 jaar geleden
Reactie op Prikplant
Brr. Appelstroop is koud al vies laat staan warm en zoet warm drinken huh. ...
Blijkbaar hou je niet van appelstroop. 馃槣