7 Reacties

2 maanden geleden

Ja heel herkenbaar. De tweede heeft de boel flink verbouwd daarbinnen en had ook buiten de buik ‘meer pit’. De oudste was ook na de geboorte veel rustiger en bedachtzamer.

2 maanden geleden

Hier ook een veeeel drukker kindje dan bij de eerste. Wel met verschil dat nu de placenta achter ligt en bij de eerste voor. Maar alsnog vind ik het verschil enorm. Onze eerste is een enorme pittige tante. Als de drukte in de buik iets zegt over de 'drukte' van het kindje uit de buik, dan houd ik m'n hart vast.

2 maanden geleden

Haha ja ook ik herken daar wel een verband in :)

2 maanden geleden

Mijn zoontje was in de buik heel druk en aktief. Placenta lag met hem voren. Was een super makkelijk, rustig en lief baby en nu een drukke, koppige, eigenwijze dreumes. Nu ben ik zwanger van een meisje en tot nu toe is deze erg rustig. Ik ben benieuwd hoe ze word. Placenta ligt met haar achter.

2 maanden geleden

Ik voelde mijn 2e juist heel weinig en dat is toch een enorm drukke dreumes 😂

2 maanden geleden

Hier 2 keer heel rustige baby's in de buik. 1 druk kind en 1 rustig kind 😂 nu voor de derde keer zwanger en amai wat een drukte maker 😂

2 maanden geleden

Hier ook voor de 2e keer zwanger van weer een zoon! Beide keren placenta achter. Mijn eerste zoon was vrij rustig in de buik en is uit de buik ook een erg lief, tevreden en rustig mannetje.(Precies zoals ik dacht tijdens de zwangerschap) Dit kindje nu, in de buik, beweegt een stuk meer dan zijn broer en ben ZO benieuwd of mijn idee van zijn karakter gaat kloppen; wederom een lief manneke maar wel met iets meer pit als de oudste 🫢🩵