12 Reacties

2 maanden geleden

Mijn zoontje lag met ca 36 ineens in stuitligging. Meneer zou geen ruimte meer hebben om te draaien. Als hij met 37 weken niet goed zou liggen, dan zou ik een versie kunnen kiezen om hem te laten draaien. Je hebt yoga bewegingen zoals de puppy pose en nog wat andere houdingen geprobeerd, waarmee je de baby iets meer ruimte geeft om de goede kant op te draaien. Onder het mom, kwaad kan het sowieso niet. Met de volgende echo was hij wel mooi gedraaid. En is ook goed blijven liggen.

2 maanden geleden

Je kunt even googlen op bepaalde yoga oefeningen.. werd mij ook geadviseerd maar heb dit niet gedaan ivm bekkeninstabiliteit.. Uiteindelijk werd bij mij een (geslaagde) draaipoging gedaan met 36.5 week.

2 maanden geleden

Bij mij tot 37wk nog! Uiteindelijk voor versie afspraak in het zkh. Bleek dat ze weer was gedraaid dus uiteindelijk geen versie hoeven krijgen en later lag ze dus al ingedaald! Kan nog goed komen

2 maanden geleden

Hier bij 41.5 ineens dwars. Ze hebben haar gedraaid en ben gelijk ingeleid!

2 maanden geleden

1e met 38 weken nog in stuit versie haalde niets uit. Keizersnede stond gepland. Uiteindelijk met 38.3 toch hoofdligging en ingeleid 2e: lag met 36 weken keurig met het hoofd naar beneden Routine controle met 38 weken en 2 dagen. Madam lag overdwars met nacelstreng onderlangs bungelend. Meteen opgenomen en ingeleid (ze hebben een versie gedaan, vliezen gebroken en haar mijn bekken ingeduwd) 2x afwijkende ligging dus en 2x vaginaal bevallen😂😂

2 maanden geleden

Klinkt als mijn verhaal! Je mag me een berichtje sturen als je behoefte hebt erover te kletsen

2 maanden geleden

Reactie op babe '21

Bij mij tot 37wk nog! Uiteindelijk voor versie afspraak in het zkh. Bleek d ...
Bij mij precies hetzelfde gebeurd!!

2 maanden geleden

Onze dochter lag met de echo van 30 weken stuit, 34 weken dwars, tot aan keizersnede bij 39 weken. De dag van de keizersnede heeft ze zich naar stuit gedraaid in de vroege ochtend 😅

2 maanden geleden

Ik hoor ook steeds vaker dat de osteopaat ook kan helpen.

2 maanden geleden

Mijn dochter lag tot 36+2 overdwars in mijn buik. De verloskundige heeft meerdere keren zacht geprobeerd haar te draaien. Op het moment zelf lukte dit niet, maar toen ik eenmaal een half uurtje thuis was, voelde ik haar zelf draaien. Ze is met 38 weken geboren met 4300 gram, dus toen ze draaide was ze ook al flink aan de maat :). Het kan zeker!

2 maanden geleden

Hier hetzelfde gehad, opeens met 36 weken dwars gedraaid. Ik heb toen moxa therapie gedaan en naar een osteopaat geweest plus zelf oefeningen van spinning baby’s. 1,5 week later is hij weer goed gedraaid.

2 maanden geleden

Dochter lag vanaf 20 weken echo in stuit en is nooit willen draaien, wat ik ook deed. Versie, yoga, .. uiteindelijk geboren via keizersnede 😮‍💨.