10 Reacties

4 maanden geleden

Nog geen ervaring, maar ik ben met dezelfde zoektocht ook op de See pro uitgekomen. En wil deze eind februari gaan kopen (ivm garantie als die het niet (goed) doet). Eerst wilde ik voor de philips gaan, maar met onze dikke betonnen muren verwacht ik echt problemen als ik de recensies van anderen lees..

4 maanden geleden

Wij hebben al bijna 2 jaar de Philips in gebruik en echt super tevreden van!

4 maanden geleden

Reactie op MaraDinne

Nog geen ervaring, maar ik ben met dezelfde zoektocht ook op de See pro uit ...
Ah ben benieuwd naar je ervaringen! Ik ben eigenlijk 11 februari al uitgerekend maar als ik geen keuze kan maken wacht ik nog even met de aanschaf aangezien de baby toch de eerste tijd bij ons op de kamer ligt en niet alleen zal zijn. ik ben bang voor hetzelfde bij de Philips Advent..vind het niet erg om wat meer te betalen maar dan wil ik wel de garantie dat het werkt 🥲

4 maanden geleden

Reactie op Maddie95

Wij hebben al bijna 2 jaar de Philips in gebruik en echt super tevreden van ...
Nooit verbindingsproblemen? En dan met name mbt de app? En ik las ergens dat de ouderunit ‘s nachts updates gaat doen die je niet uit kunt zetten en je daar dan van wakker wordt?

4 maanden geleden

Ah, ik dacht al dat de pro binnenkort uit ging komen. De app gaf hem al aan maar kon hem online toen nog niet vinden. Wij hebben de niet pro versie. Was ook geen ouderunit van te koop toen. Alleen app. Over de gewone see zijn we best tevreden. We hebben af en toe wel dat hij netwerk fout aangeeft voor het beeld. Dat is irritant. Maar de meldingen voor geluid (ook als je de app op de achtergrond aan hebt, je telefoon dus "uit") komen wel altijd door. En niet voor elk klein geluidje gelukkig, want dan zou je gek worden. Het beeld vinden we super goed, ook in het donker. Enige irritante vind ik wel is dat de camera niet naar beneden kan kantelen. Dus als je de baby wil zien, moet je de camera of lager neerzetten of dus zijwaarts monteren ergens. Wij hebben hem aan de zijkant van de cosleeper gemonteerd met een universeel houdertje van Amazon.

4 maanden geleden

Bedankt voor de reacties! We hebben hem besteld (staan inmiddels wat recensies online op de site van maxi-cosi zelf)

21 dagen geleden

Reactie op Febz20

Bedankt voor de reacties! We hebben hem besteld (staan inmiddels wat recens ...
Hi! Hoe bevalt de babyfoon bij jou? Wij tot nu toe hartstikke tevreden.

één dag geleden

Hoi dames, ik ben ook opzoek naar een goede babyfoon.. ik kwam ook bij de maxicosi see pro uit. Hoe zijn jullie ervaringen?

één dag geleden

Reactie op Ay

Hoi dames, ik ben ook opzoek naar een goede babyfoon.. ik kwam ook bij de m ...
Ik vind hem echt top! App werkt goed, batterijduur van het losse scherm is goed. Veel opties die je aan en uit kunt zetten!