3 Reacties

17 dagen geleden

Wij hebben gewoon neutrale meubels gedaan want je kan die dan ook nog weer eventueel voor een 2e kindje gebruiken. Dit is heel leuk hoor alleen zul je moeilijker kunnen verkopen mocht je het niet meer gebruiken. Ons thema voor de kamer van onze zoon is bos/jungle dieren maar moeten wij nog steeds decoratie ophangen dit doen we als hij echt naar z,n eigen kamertje gaat.

17 dagen geleden

Wij hebben bij elkaar verzameld wat we mooi vonden, geen complete set. We hebben een stokke sleepi (via marktplaats), vintage commode (in een kleur geschilderd) en een houten kleding kast (via marktplaats, ook zelf geschilderd). We hebben een heel kleurrijk kamertje

17 dagen geleden

Misschien een overweging om de meubels neutraler te houden. Dit is super schattig in de babytijd, maar je kindje doet hiermee tot ongeveer 3 jaar (vanaf 2 jaar hebben de meesten echt wel een mening en mag het toch wel iets stoerder al) en daarna kan je als je een neutralere kast hebt die ook nog gebruiken voor als ze wat ouder zijn. Wij hebben een muurschildering gedaan wat niet teveel baby schreeuwt, maar ook echt overduidelijk wel voor een baby of kleiner kind (ik zeg het thema bewust niet voor mocht een bekende op het forum zitten nu het iets is wat bijna niemand heeft). Een behang of muurschildering vervang je veel sneller. Eventueel neutrale muren met grote lijsten met een leuke afbeelding (zo heb je een kamer die jarenlang mee kan gaan). Accessoires doen een hoop.