Babynaam

Britt92
12 dagen geleden
Volgen
Ik ben bijna 30 weken zwanger. Vanaf dag 1 heb ik het gevoel dat bij dit kindje een naam past die al heel lang op mijn lijstje staat. Maar... mijn man vindt de naam niet echt leuk (ook niet lelijk, maar hij vindt andere namen veel leuker). Daarom begonnen met Kinder en allerlei andere apps om op zoek te gaan naar namen. Helaas komen we maar niet tot dé naam die we allebei leuk vinden. Ik vind zijn namen niet leuk en ik blijf steeds aan die ene naam denken. Hij vindt (ook terecht) dat als we gaan voor mijn naam hij niet echt blij is en andersom voelen alle andere namen voor mij als een teleurstelling. De tijd begint voor mijn gevoel nu echt een beetje te dringen. Hebben jullie nog tips?
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
4 reacties
Boubou
12 dagen geleden
Eventueel een deal maken: dat hij de naam van de 2e baby mag bedenken en jij nu jouw naam krijgt. Geen vetorecht voor jou dan. 😬 Of: Jouw naam als 2e naam. Of: De voornaam van jouw keuze, maar zijn achternaam. Of: doorgaan met zoeken, misschien vinden jullie dan toch de naam. Je kunt hem zeggen dat je zijn keuze wil als hij iets vindt dat minstens net zo mooi is. Ik heb serieus tientallen uren gespit om dé naam te vinden die we allebei mooi vonden. Succes!
  • Rapporteren
Annika1987
12 dagen geleden
Download de Zwitsal app. Dit is een soort tinder. Je schuift naar rechts als het wat is en naar links als het niks is. Jij en je partner koppelen gezamenlijk aan de app en als jullie een match hebben dan krijg je een melding. Beide kunnen ook nemen toevoegen die bij de ander dan ook tevoorschijn komen. Heel handig.
  • Rapporteren
zldlnk64
12 dagen geleden
Wij hebben de deal gemaakt dat ik de voornaam kies en hij de tweede naam. Het helpt om er alvast aan te wennen door in het gesprek als je bijv. iets verteld over de baby je de naam benoemt. dat heeft bij m’n man erg geholpen, die vond de naam die ik koos ook niet echt geweldig maar is er nu dol op! Is soms een kwestie van even vaker horen en eraan wennen haha.
  • Rapporteren
me2you
12 dagen geleden
Maak allebei afzonderlijk van elkaar een lijstje met top 10 namen. Wie weet zit daar iets tussen wat jullie beiden hebben staan. Een combi van 2 namen is misschien ook een optie. Als je de naam noemt die jij graag wil en de namen die je man leuk vindt kunnen we misschien suggesties doen?
  • Rapporteren