14 Reacties
4 jaar geleden
Stom... maar nooit zo bij nagedacht eigenlijk. De spatel bak je als het ware ook mee met het eten.
4 jaar geleden
Ik heb hier oprecht nooit zo diep over nagedacht. Ik let wel op snijden met rauw vlees e.d. maar als ik mijn houten spatel gebruik om te bakken, bakken de bacteri毛n vanzelf ook van die spatel af (is mijn theorie)...
Het wisselt een beetje hier wat ik gebruik met opscheppen. Een pastasaus of spaghetti schep ik niet met de bakspatel op de borden maar dat is meer vanwege het praktische dan dat ik nadenk over of er wel of geen bacteri毛n op zitten.
Waar ik wel super strikt op ben is met gourmetten dat ik 2 vorken neem. Een voor rauw vlees en eentje om mee te eten. Ik voel me altijd een zeur bij m'n schoonfamilie als ik om die 2e vork vraag maar daar hebben ze het maar mee te doen haha.
4 jaar geleden
Ik heb hier oprecht nooit zo diep over nagedacht. Ik let wel op snijden met ...
Dit is precies mijn gedachten hoor. Het lijkt me dat als die spatel bv in je pan zit ook dezelfde temperatuur bereikt. Met gourmetten doe ik idd ook een andere vork met opscheppen. Als je zwanger bent lees je nog eens wat...馃槄
4 jaar geleden
Altijd beter om een nieuwe te gebruiken maar ik doe dat niet hoor. Geloof t wel 馃槄
4 jaar geleden
Gebruik gewoon dezelfde aangezien ik het gehakt ook doorroer/omschep als het al gaar is in de pan.
4 jaar geleden
Gebruik gewoon dezelfde aangezien ik het gehakt ook doorroer/omschep als he ...
En ook met ander vlees? ;) of specifiek gehakt?
4 jaar geleden
En ook met ander vlees? ;) of specifiek gehakt?
Nee hoor ook ander vlees.














