Hi!
Mijn familie wil graag gaan bakplaten met de feestdagen. We zijn dan met 8 man.
Nou maak ik mij geen zorgen om het vlees omdat ik dit zelf in de hand heb, maar waar ik mij zorgen over maak is de lucht. Twee grote xl bakplaten of 8 aparte bakplaten tegelijk op volle stand zorgt natuurlijk voor een witte rookwalm in huis. Wel zal er een raampje open gezet worden maar dit zorgt er natuurlijk niet voor dat deze lucht/walm verdwijnt.
Ik ben nu 23 weken zwanger en vraag mij of deze lucht een paar uur lang (lang eten en lang ‘naborrelen’) wel gezond voor de baby is.. had al wat gelezen dat de lucht ongezond kan zijn..
Hoor graag jullie mening! ☺️
goed ventileren is voor iedereen wel fijn en verder goed zorgen dat je eigen vlees gaar is. Vork voor rauw vlees en vork voor gaar vlees gescheiden houden. Enjoy!
Ik heb daar nog nooit van gehoord. Ik ben 30 weken zwanger en gourmet regel ...
Ja wij ook met z’n 2en hij onze overkapping 🤩 maar omdat het nu in een vrij kleine ruimte met 8 bakplaatjes of twee xl bakplaten is dan weet ik uit ervaring hoe erg de witte walm in de lucht zal hangen en de antiaanbaklaag geeft dan giftstoffen af dus als je met zo veel tegelijk bent en kleine ruimte toch wel even een twijfel momentje
Als het kwaad kon dan zou het algemeen bekend zijn en net als bij ZwangerHap afgeraden worden maar dat is niet zo dus geen zorgen en lekker ‘gourmetten’!
Oprecht mijn eerste gedachte was dat je een bakplaat in de oven zou doen, vroeg me al af hoe je er 8 tegelijk zou doen😂😂😂😂 nog nooit van dit woord gehoord hahahaha
Die ene enkele keer kan geen kwaad idd, goed ventileren en optijd even de aangebakken stukjes weg schrapen en nieuwe olie er op, dat zorgt er ook voor dat het minder gaat walmen.
Veel plezier alvast! 🤗