17 Reacties

2 jaar geleden

Ik heb het op dit moment. Ik ging toen ik ongeveer 6 weken zwanger hoorde te zijn voor een echo en er was niks te zien. Hcg was toen 239. 2 dagen later was het hcg 96. Een week daarna was het hcg 150. Dus schommelde heel erg en daalt niet goed. Maandag moet ik nog een keer bloedprikken en dan hoop ik dat het echt gedaald is. Ik heb wel flink gebloed dus ga er vanuit van wel. Als dat niet zo is moet ik misschien medicijnen om het op te wekken. Of het een bbz of een normale miskraam is geweest weten we niet en zal ik ook nooit weten.

2 jaar geleden

Reactie op Sandravg123

Ik heb het op dit moment. Ik ging toen ik ongeveer 6 weken zwanger hoorde t ...
Dank voor je reactie! Wat pittig ook voor jou, veel sterkte maandag. Hopen op een mooie daling 🤞🏻

2 jaar geleden

Reactie op Seppe88

Dank voor je reactie! Wat pittig ook voor jou, veel sterkte maandag. Hopen ...
Dankjewel, jij ook veel sterkte!

2 jaar geleden

Hoe is het met jou? Ik heb net weer de bloeduitslagen terug. Hcg was 290. 30 oktober 230 1 november 96 8 november 150 15 november 290 😔😔 ik word echt gek, dit blijft bezig.

2 jaar geleden

Reactie op Sandravg123

Hoe is het met jou? Ik heb net weer de bloeduitslagen terug. Hcg was 290. ...
Ah nee wat naar zeg! Kan me voorstellen dat je gek wordt! Dit is echt niet fijn.. Wat zegt de gynaecoloog er van? Hier was mijn waarde 269 vorige week woensdag, vrijdag 266 en nu 229. Dus wel een (langzame) daling die we de tijd willen geven om te kijken of hij doorzet. Ben benieuwd wat bij jou nu beleid wordt. Heel veel sterkte!! ❤️

2 jaar geleden

Reactie op Seppe88

Ah nee wat naar zeg! Kan me voorstellen dat je gek wordt! Dit is echt niet ...
Dankjewel, hopelijk blijft hij bij jou zo mooi aflopen. Ik heb vanmiddag bloedgeprikt, kon net de uitslag al zien en morgenmiddag belt de gynaecoloog. Niet fijn zo'n tijd ertussen. Ben benieuwd..

2 jaar geleden

Reactie op Sandravg123

Dankjewel, hopelijk blijft hij bij jou zo mooi aflopen. Ik heb vanmiddag bl ...
Oh joh, dat is zeker niet fijn dat afwachten. Hopelijk geven ze je nog even tijd. Veel sterkte in ieder geval 🙏🏻

2 jaar geleden

Reactie op Seppe88

Oh joh, dat is zeker niet fijn dat afwachten. Hopelijk geven ze je nog even ...
Hoe gaat het bij jou? Mijn hcg was maandag 290. 2 weken geleden was die 230. Ik moet vanmiddag naar de gynaecoloog dan krijg ik uitleg over de methotrexaat injectie. Ik vind het allemaal prima, ik wil het gewoon uit mijn lijf hebben. Het enige nadeel is dat ik dan 3 maanden niet zwanger mag worden.

2 jaar geleden

Reactie op Sandraaa123

Hoe gaat het bij jou? Mijn hcg was maandag 290. 2 weken geleden was die 230 ...
Hey! Wat naar zeg, dat het toch die injectie wordt, maar ik snap ook dat je het uit je lijf wil hebben. Ik had woensdag vorige week een hcg van 269, toen vrijdag 266 en afgelopen maandag 229. Het lijkt dus wel te dalen, maar niet heel vlot. Morgen weer bloed trekken en kijken wat het dan gedaan heeft. Toch blijft het spannend, ondanks dat je er geen invloed op hebt. Hoe is het gesprek gegaan vanmiddag? Zie je het zitten? Heel veel sterkte 🍀😘

2 jaar geleden

Haihai, Ik heb ook een miskraam gehad. Op de 7 weken echo was mijn baarmoeder al leeg toen had ik al 1 week lang bloedverlies met mini stolsels. Na nog 1 week lang bloedverlies met stolsels ben ik doorgestuurd naar de gynaecoloog. In totaal bijna 3 weken bloedverlies gehad. Alles gecheckt en zag er goed uit. Mijn bloed laten prikken voor hcg. 08-11: 131 15-11: 2,7 Moet volgende week nog 1x terug omdat het 0,7 teveel was. Hopelijk is het daarna 'klaar'.

2 jaar geleden

Reactie op Gemesch

Haihai, Ik heb ook een miskraam gehad. Op de 7 weken echo was mijn baarmoe ...
Wat naar dat jij dit ook mee hebt moeten maken, veel sterkte en dankjewel voor je reactie. Je hcg laat wel een mooie daling zien! Hopelijk is het na de volgende keer klaar inderdaad! Op hoeveel weken na de miskraam was je hcg waarde 131? Nogmaals sterkte!

2 jaar geleden

Hey dames, bij mij is er het vermoeden van een ZOL (zwangerschap onbekende locatie). Maand geleden met een echo erachter gekomen dat het niet goed was. Vervolgens ongeveer 3 weken heftig bloedverlies gehad, maar toen dat stopte was mijn zwangerschapstest nog steeds knalpositief. HCG was woensdag nog 2500!! Vanmorgen moest ik weer bloedprikken en het was nu gedaald naar 2000. Ben zo bang wat er nu gaat gebeuren met mijn lichaam en of het nu wel goed verder zal dalen 😞

één maand geleden

Reactie op Hnvd

Hey dames, bij mij is er het vermoeden van een ZOL (zwangerschap onbekende ...
Hoe is dit afgelopen??

één maand geleden

Reactie op LSteurs

Hoe is dit afgelopen??
Hi! Een paar dagen na dit berichtje kreeg ik ineens intense pijn in m’n buik. Mijn rechter eileider (waar de zwangerschap in zat) was geknapt en m’n buik was volgestroomd met bloed. Ik ben met spoed geopereerd waarbij m’n rechter eileider verwijderd is. Het had niet veel gescheeld of ik had het niet na kunnen vertellen. Behoorlijk heftig allemaal, maar ik ben uiteindelijk (zowel lichamelijk als mentaal) goed hersteld, ben gelukkig weer zwanger geworden met mijn overgebleven eileider en ben ondertussen 2 maanden geleden bevallen van een gezonde dochter 😊

15 dagen geleden

Pff wat is het allemaal wat he? Ik heb gisteren te horen gekregen dat ik een bbz heb.. wat een verdrietig bericht. Daarnaast heel veel last van buikpijn en weinig bloedingen. Ik moet morgenvroeg weer bloedprikken, gisteren was mijn Hcg 430, ik hoop dat deze morgen is afgenomen, anders word ik alsnog morgen geopereerd en dat lijkt mij zo eng en naar! En wat zijn de gevolgen daarvan ook hè ? Iemand ervaring hiermee ?

14 dagen geleden

Goedemorgen, Wat ontzettend heftig. Ik heb in januari een bbz gehad. Gelukkig heeft mijn lichaam het uiteindelijk zelf allemaal opgeruimd. Tot april onder controle geweest van het ziekenhuis. M’n waarden daalden in het begin heel sterk, daarna wat minder. Maar dat is blijkbaar normaal. Het was zowel fysiek als mentaal een rollercoaster. Dus geef jezelf echt de tijd. Ik hoop voor jou dat het hcg hormoon vandaag afgenomen is. 🍀🍀 Heel veel sterkte met alles.