29 Reacties

4 jaar geleden

Wij gaan de babydoekjes gebruiken van Huggies. Parfumvrij (speciaal voor het gevoelige baby huidje) en daarnaast ook nog eens goedkoop!

4 jaar geleden

Hier reageert kleine man beste op die van de Lidl. Zou adviseren eerst een pak of drie te kopen en nog geen grote voordeel verpakkingen.

4 jaar geleden

Ik gebruik waterwipes. Alleen water en een klein beetje parfum. Doet de kleine het veel beter op dan op dit van Kruidvat of Zwitsal. Gewoon een beetje testen voordat je groots inslaat 👍🏻

4 jaar geleden

Wij gebruiken ook de doekjes van Huggies Pure. Op waterbasis. Tevreden mee. 56 doekjes voor 0,95 cent. Als je meer wilt weten... Consumentenbond heeft babydoekjes uitgebreid onder de loep genomen: https://www.consumentenbond.nl/verzorging-van-je-kind/wat-zit-er-in-babydoekjes

4 jaar geleden

Heb verschillende merken geprobeerd en die van de kruidvat eigenmerk sensitive zijn de beste. Super zacht en ruikt ook nog eens lekker.

4 jaar geleden

Wij gebruiken waterwipes. Is iets duurder dan normale doekjes, maar mijn zoon heeft zo’n gevoelig poepje dat met het minste begint het te bloeden. Waterwipes al meer dan 2 maanden aan het gebruiken en het is echt top!

4 jaar geleden

Huggies pure. Zoontje heeft een gevoelige huid en met deze geen problemen. Waterwipes zijn ook fijn. Bestel de huggies bijna altijd online, ongeveer 88cent per pakje

4 jaar geleden

Wij de gewone van zwitsal.

4 jaar geleden

Toevallig net een artikel gelezen zwitsalf en pampers zit sel weer iets in de ingrediënten wat niet zo goed is. De ah berendoekjes sensitive kwamen beter uit de test. En nog een paar. Maar die heb ik onthouden.

4 jaar geleden

Hier een paar verschillende gekocht om te proberen. Zwitsal vonden we niet fijn. Gebruiken pampers sensitive. Bol.com in de gaten houden voor goede acties. Kruidvat merk was op zich ook wel fijn

4 jaar geleden

Indaad niet te veel kopen. Is een beetje uittesten waar je kindje tegen kan en wat jij fijn vind. Sommige doekjes zijn klein of groter. Sommige stugger en andere heel zacht. Ook geuren kunnen erg (on)prettig ruiken maar dat verschillend per persoon.

4 jaar geleden

Voor de mama’s waarvan de baby’s niet tegen billendoekjes kunnen.. (zoals je van ons: kapotte/bloedende billetjes) Kan ik je dit aanraden: https://www.hbb24.nl/galenco-baby-wassen-reinigingsmelk-melk-gevoelige-huid.html Billen schoonmaken met deze crème en gewone tissue. Heb mij ooit laten vertellen dat dit in België gangbaar is, maar dat weet ik niet zeker. Wij zweten er in elk geval bij en gaan voor baby nr.2 ook geen billendoekjes gebruiken.

4 jaar geleden

Reactie op Yas44

Wij gebruiken ook de doekjes van Huggies Pure. Op waterbasis. Tevreden mee. ...
Waar koop je die?

4 jaar geleden

Reactie op Anouk86

Voor de mama’s waarvan de baby’s niet tegen billendoekjes kunnen.. (zoals j ...
Idd, hier van plan om het ook zo te gaan doen Vroedvrouw gaf aan dat vochtige doekjes ‘te nat’ zijn waardoor je alsnog uitslag kan krijgen. Met gewone creme, die tevens meteen verzord, heb je dit niet. Hier ook wel belangrijk een creme te kiezen waar je kindje tegenkan.

4 jaar geleden

Reactie op Anouk86

Voor de mama’s waarvan de baby’s niet tegen billendoekjes kunnen.. (zoals j ...
Ik was ook heel vaak de billetjes ipv met die doekjes te poetsen. Gewoon met een hydrofiel washandje en de waskom. En na het gebruik van doekjes dep ik vaak even met een hydrofiel washandje of spuugdoekje, zodat hij niet zeiknat de luier in gaat. Jouw tip ga ik ook onthouden (hoewel ons kindje tot nu toe nergens last van heeft). Alleen: zijn tissues ook nog niet best wel ruw?

4 jaar geleden

Ik gebruik die van de Etos. Vind ik fijne doekjes. En zijn nu toevallig ook in de aanbieding ;)

4 jaar geleden

Ik heb een doos via bol.com gekocht voor onze kleine die eind april verwacht wordt, 18 pakken haha! Pampers sensitive, kwamen goede recensies uit!

4 jaar geleden

Hier eerst pampers sensitive gebruikt en nu al een hele tijd Etos sensitive. Etos bevalt beter, maar er zijn zo vaak aanbiedingen dus je hoeft echt niet een hele voorraad in te slaan. Je kunt ook 3 verschillende losse pakken kopen, dan kun je zelf beslissen wat je fijn vindt. Waterwipes gebruikten wij als snoetepoetsers ivm eczeem en ook als die luieruitslag had, eigenlijk vind ik deze het allerfijnst, maar te duur om altijd te gebruiken 🙈 eczeem heeft die gelukkig niet meer, dus doen nu gewoon Etos en hij kan weet wat vaker in bad/douche dus dat scheelt ook!

4 jaar geleden

Reactie op Anouk86

Voor de mama’s waarvan de baby’s niet tegen billendoekjes kunnen.. (zoals j ...
Nee hoor, in het gekke buitenland België halen we ook billendoekjes in de supermarkt 😉