8 Reacties

4 jaar geleden

Heey! Dit heb ik 2 weken geleden ook gehad. Ik had 1 dag hele erge buik en rugkrampen met bloed in urine. Ziekenhuis kon geen bacterie of iets dergelijks vinden. Het is sowieso geen blaasontsteking geweest. Helaas kunnen ze niet zien wat het dan wel geweest kan zijn. Ik heb er verder geen last meer van gehad. Verloskundige zei dat ik mij verder geen zorgen hoef te maken en dat er niks aan de hand is. Daar gaan we dan maar van uit :)

4 jaar geleden

Reactie op Lisak

Heey! Dit heb ik 2 weken geleden ook gehad. Ik had 1 dag hele erge buik en ...
Dankjewel voor je reactie. Fijn dat het niets is om je zorgen over te maken. Stelt me wel een beetje gerust. Ben er natuurlijk wel een beetje van geschrokken. Maar het feit dat je hetzelfde hebt gehad en het verder allemaal goed gaat geeft mij ook wel wat rust. :)

4 jaar geleden

Hallo, Bij mij vinden ze ook altijd bloed in mijn urine, voorderest zijn alle waardes ok. Ze hebben ook niet kunnen vinden waaraan het ligt maar met mij en de baby gaat het voorlopig goed dus je bent niet de enige, ik zou me niet zo druk maken..

4 jaar geleden

Het kan een blaasontsteking zijn, heb je ook plas klachten? Ik heb sinds 1,5 week last van klein beetjes plassen, in het weekend ook wat buikkrampen gehad, maar herkende klachten niet (heb vaker blaasontsteking gehad met veel plasklachten) nu heb ik mijn urine op mijn werk nagekeken had gisteren 2+ leucocyten verder schoon. En vandaag heb k wat branderig gevoel van onderen en er zat ++ bloed in me urine en verder schoon. Ik denk dat ik een blaasontsteking heb, ik laat morgen ochtend me urine nakijken bij de huisarts. Als je geen bloed ziet bij het plassen en afvegen denk ik dat het toch van je blaas komt. Goed drinken, en desnoods even opnieuw controle op bloed?

3 jaar geleden

Hoi dames, Hoe is dit voor jullie afgelopen? Hier 24 weken zwanger en heel veel bloed geplast... hoor het graag!

3 jaar geleden

Reactie op aniek1992

Hoi dames, Hoe is dit voor jullie afgelopen? Hier 24 weken zwanger en heel ...
Bij mij uiteindelijk niks aan de hand en ik heb nu een gezond ventje van bijna 5 maanden oud 😊

3 jaar geleden

Reactie op Kelly💙

Bij mij uiteindelijk niks aan de hand en ik heb nu een gezond ventje van bi ...
Bedankt voor je reactie en fijn om te horen dat je een gezond zoontje hebt... geniet ervan! 😘

3 jaar geleden

Vervelend! Ik heb ook vaak bloed bij m’n urine gehad als ik blaasontsteking had, dat is op zich niet ongewoon. Hopelijk kun je gauw een kuurtje krijgen en is het dan verholpen. Beterschap!