3 Reacties

6 jaar geleden

Als je dode dieren eet hoort bloed erbij, dacht ik zo. Vissen hebben ook gewoon bloed, dus ik denk niet dat het kwaad kan. Het kan ook kleurstof zijn: De meeste gekweekte zalm komt uit Noorwegen, Schotland, Ijsland, Alaska en Chili. Zalm is eigenlijk een witvis en in het wild krijgt die z'n roze kleur door garnalen te eten. Het dieet bij gekweekte zalm is echter anders en daarom wordt de kleurstof astaxanthine toegevoegd aan het voedsel.

6 jaar geleden

Reactie op NKZ

Als je dode dieren eet hoort bloed erbij, dacht ik zo. Vissen hebben ook g ...
Dit inderdaad. Plus ik neem aan dat je de zalm niet rauw eet, maar dat hij goed doorbakken is?

6 jaar geleden

Reactie op NKZ

Als je dode dieren eet hoort bloed erbij, dacht ik zo. Vissen hebben ook g ...
Bedankt voor je reactie! Heel logisch natuurlijk, zie je ook vaak bij kipfilet. Stom dat ik er dan toch raar van op kijk, dat zal vast komen omdat ik dit bij de zalm voor het eerst zag.