23 Reacties

één jaar geleden

Ik kom ermee door alle winkels, alleen soms niet bij Kruidvat als ze de schappen aan het vullen zijn. Deuren en paaltjes geen probleem, daar is het voor gemaakt! Wel goed opletten dat iedereen zijn armen binnenboord houdt als je een deur door gaat 😇 Ik vind de boodschappenmand erg tegenvallen. Kan niet super veel in en je kunt er ook slecht bij. Dat zijmandje als je maar 1 kindje hebt in wel heel erg fijn.

één jaar geleden

Ik ben ook benieuwd, lijkt me een heel handige wagen. Ben nu zwanger van ons eerste kindje maar met het oog op een evt tweede lijkt me deze ideaal. Ik zag dat de 5 op een aantal punten verbetert is.

één jaar geleden

DIT IS ECHT EEN TOP KINDERWAGEN 😃, ik zeg doen. Mijn zus heeft 3kids en met de kinderwagen vaak weggeweest daarom nu zelf ook deze gekocht voor m'n dochter🤗. Het bakje naast het zitje als je hem nu gebruikt met 1kindje is ruim en kan max 10kilo in +onderin wagen nog max 10kilo. Als je kindjes straks wat ouder zijn kunnen ze samen naast elkaar zitten, en je de bakken ombouwen van lig gedeelte naar zit als ze ouder zijn . Je kan ze allebei vooruit laten kijken of achteruit individueel kan je ze vastklikken. In de winkels waar ze een rolstoel ingang hebben etc daar past hij makkelijk doorheen🤗 Succes met je afwegingen 😃

één jaar geleden

Reactie op Lies1999

DIT IS ECHT EEN TOP KINDERWAGEN 😃, ik zeg doen. Mijn zus heeft 3kids en me ...
Aanvulling , de wielen rijden ook erg fijn. Het zijn luchtbanden waardoor ze soepel door grind etc rijden. Ook zo vervelend als je straks met 2kids blijft hangen😉🤗

één jaar geleden

Reactie op Lies1999

DIT IS ECHT EEN TOP KINDERWAGEN 😃, ik zeg doen. Mijn zus heeft 3kids en me ...
Heb je toevallig ook ervaring met reizen met het OV waaronder tram of bus met de wagen? Ik reis namelijk regelmatig hier in de stad met de tram.

één jaar geleden

Reactie op Number6OnTheWay

Heb je toevallig ook ervaring met reizen met het OV waaronder tram of bus m ...
Nee, ik reis eigenlijk nooit met ov. Maar in de bus kan achterin instappen toch? Waar ze ruimte hebben om kinderwagen te zetten? Je kan trouwens waar je mee duwt inkorten met klippen aan de zijkant dus dat scheelt al iets ruimte. Tram zou ik helaas niet weten, rij zelf altijd auto 🙈.

één jaar geleden

Reactie op Lies1999

Nee, ik reis eigenlijk nooit met ov. Maar in de bus kan achterin instappen ...
Ja als ik buiten de stad ga pak ik ook lekker de auto. Maar binnen de stad zelf is het OV vaak goedkoper dan parkeergeld🤣. En in de bus zou hij wel passen idd. Twijfelde t meest over de tram 😅 Dus mocht iemand anders daar wel ervaring mee hebben dan lees ik t graag 😊

één jaar geleden

Reactie op Number6OnTheWay

Ja als ik buiten de stad ga pak ik ook lekker de auto. Maar binnen de stad ...
Haha jaa dat snap ik, is niet te betalen. 😅.

VRIEND

één jaar geleden

Heeft iemand een foto van hoe hij eruitziet als hij ingeklapt is? Om hem achterin de auto te doen, moet je steeds de wielen eraf halen bijvoorbeeld? Ik snap dat het auto-afhankelijk is maar ik probeer even een inschatting te maken.

één jaar geleden

Hoi, Wij hebben onze -gehuurde- bugaboo donkey 5 net binnengehad. Klopt het dat het niet mogelijk is om de maxicosi van Cybex (met adapters) samen met het zitje op t onderstel te plaatsen? Weten jullie dit toevallig?

één jaar geleden

Prima wagen. Wij hebben ook een Donkey (2). Hij is helemaal niet super breed. Juist heel slim in elkaar gezet.

één jaar geleden

Reactie op Kimmie88

Hoi, Wij hebben onze -gehuurde- bugaboo donkey 5 net binnengehad. Klopt h ...
Wij hebben adapters van Bugaboo en daar past onze Maxi-Cosi wel op ..

één jaar geleden

Reactie op BabyJoy

Heeft iemand een foto van hoe hij eruitziet als hij ingeklapt is? Om hem ac ...
Nee hij kan echt heel klein ingeklapt worden. Wij hebben een kleine kofferbak (mercedes A) maar toch past hij erin met de 2 zitjes er ook nog bij. Écht een top wagen, beste aankoop ooit. Ik pas door iedere winkel, hij rijd soepel, en ziet er mooi uit. Kindjes vinden het heel gezellig naast elkaar, kortom, heel tevreden!

één jaar geleden

Ik heb hem voor mijn tweeling. Ze mogen niet breder zijn dan een x maat, net als bijv een scootmobiel, dus ze kunnen overal tussendoor. Sommige paden in winkels als de Kruidvat of Hema niet. Verder makkelijk wendbaar (je kan makkelijk tussen van de paaltjes door) Hij kan dusdanig worden ingeklapt met het voormaat van een reguliere kinderwagen, bij Babypark hebben we het uitgeprobeerd in de kofferbak. Bij Babypark hebben ze ook aangegeven dat eigenlijk alleen de maxi cosi’s van maxi cosi zelf fatsoenlijk aansluiten op de kinderwagen! Ik ben er onwijs blij mee 😊

VRIEND

één jaar geleden

Nee hij kan echt heel klein ingeklapt worden. Wij hebben een kleine kofferb ...
Fijn om te horen!! Ik heb hem inmiddels besteld, als het goed is komt ie volgende week binnen en kunnen we nog eventjes oefenen met 1 kindje.

één jaar geleden

Reactie op Lies1999

Wij hebben adapters van Bugaboo en daar past onze Maxi-Cosi wel op ..
Blijkbaar was ik gewoon super dom. Ik moest de adapters op de linkerkant zetten ipv de rechter. Bij de babypark snapte ze t eerst ook niet. Hahahaha

één jaar geleden

Reactie op Kimmie88

Blijkbaar was ik gewoon super dom. Ik moest de adapters op de linkerkant ze ...
Hahaha okee. Dat is wel zo handig😅 fijn dat het gelukt is

VRIEND

één jaar geleden

Jaaa ik heb hem binnen. Wat issie fijn!!! Echt zo blij mee. Adapter erbij zodat de Cosi erop kan, helemaal prima👍👍👍

één jaar geleden

Wij hebben al een Bugaboo Fox 3, en nu ineens weer zwanger. Onze eerste is 9maanden… Onze vraag, Pasen de bak en kinderzitje van de Fox3 naast elkaar op dit onderstel? Dan zou ik alleen een zwart onderstel kunnen kopen, hebben nu Forrest green

één jaar geleden

Ik verwacht van niet.. De Fox en de Donkey zijn echt verschillende modellen. Maar je zou het eens kunnen testen bij een babywinkel?