4 Reacties

14 dagen geleden

Bij twijfel gewoon de huisartsenpost of de verloskundige bellen. Ze kunnen je misschien niet nu helpen maar weten wel waar je op moet letten en wanneer je opnieuw aan de bel moet trekken. Sterkte!

14 dagen geleden

Met een week of twaalf had ik het norovirus meegenomen van werk. Wat een ellende was dat. Ook helemaal niks meer binnen kunnen houden, voelde me na een halve dag al zo enorm slap en maakte me zorgen over de baby. Had huisarts gebeld en kreeg medicatie tegen misselijkheid/braken, maar dat deed minder dan gehoopt. Toen nog met de verloskundige gebeld, die had de geniale tip om geen slokjes water te nemen (want dat kwam er gelijk uit), maar te sabbelen op een vochtig doekje (schoon spuugdoekje oid) of een ijsklontje. Dan krijg je druppelgewijs vocht binnen en keert je maag hopelijk niet gelijk om. Bij mij werkte het, mss bij jou ook? En anders laagdrempelig HAP bellen hoor. Geen risico nemen met jezelf.

14 dagen geleden

Ik heb deze zwangerschap 2 x buikgriep gehad. Was echt verschrikkelijk! Als je echt niets binnenhoudt zou ik inderdaad de HA bellen. Bij mij is het niet zover gekomen dat ik uitdroogde gelukkig, maar zou er wel even op letten!

14 dagen geleden

Ik houd nu kleine slokjes lauw water binnen, en heb een droge boterham gegeten. Heb gelukkig al minder het gevoel dat ik continu dorst heb. Bedankt voor jullie tips, als ik twijfel bel ik de huisarts of verloskundige