13 Reacties

2 jaar geleden

Moet nog bevallen dus zelf nog geen ervaring maar mn vriend was (met de draagzak) bij een cursus laatst waar ook een draag consulente aanwezig was. Die was helemaal blij met het merk en zei dat we een goede aankoop hadden gedaan :)

2 jaar geleden

Wij hebben sinds een paar dagen de Bykay click carrier deluxe in ribbed almond sand uitvoering. Vond het stofje er zo mooi uitzien, en het is echt een draagzak van hoge kwaliteit. Heel makkelijk verstelbaar, en de foam buikband en schouderpads vond ik echt een pré. Wij hebben alleen geen draagconsult ofzo gedaan dus wij doen het met de instructies die erbij zaten en het filmpje op YouTube. Voor zover ik het kan beoordelen is het een goede koop geweest.

2 jaar geleden

Reactie op LavS

Wij hebben sinds een paar dagen de Bykay click carrier deluxe in ribbed alm ...
Toevallig heb ik naar dezelfde gekeken! De foam buikband lijkt me idd ook heel fijn. Zitten de clips aan de zijkant om hem vast te maken niet in de weg? Aangezien die op bijna op dezelfde hoogte zit als je bh?

2 jaar geleden

Reactie op Babydecember21

Toevallig heb ik naar dezelfde gekeken! De foam buikband lijkt me idd ook h ...
Nee heb daar geen last van!

2 jaar geleden

Ik heb deze 3 jaar geleden gekocht, ben er heel tevreden mee. Ondertussen hebben al meerdere mensen de draagzak geleend die hier ook positief over waren . Zelf heb ik de eerste 2/3 maanden vooral de draagdoek gebruikt, newborns zitten toch wel fijner in een doek dan in een draagzak. Deze heb ik ook van bykay de stretchy wrap.

2 jaar geleden

Wij hebben de click carrier classic met ribbed velvet stof inmiddels een maand of acht in gebruik. Het is een makkelijke draagzak die je goed kan aanpassen aan jouw lichaam en dat van je kindje, ik vind deze comfortabel dragen. Stof blijft mooi na wassen, kan gewoon in de wasmachine. Ze zeggen dat je deze draagzak ook voor een newborn kan gebruiken maar dat zou ik niet aanraden, pas na een maand of vier konden wij ons kindje er in een goede houding in dragen, daarvoor is ie echt wat te groot vond ik. Daarom heb ik voor ons tweede kindje een draagdoek gekocht voor de eerste maanden.

2 jaar geleden

Reactie op LavS

Wij hebben sinds een paar dagen de Bykay click carrier deluxe in ribbed alm ...
Is die foam buikband voor extra stevigheid ofzo? Ik ben opzoek naar een andere want krijg rugpijn van degene die ik nu heb, nu mijn dochtertje zwaarder wordt.

2 jaar geleden

Ik heb nog een kortingscode, weet alleen niet heel zeker of hij nog werkt. BYKAY25

2 jaar geleden

Reactie op V1991

Wij hebben de click carrier classic met ribbed velvet stof inmiddels een ma ...
Dank je wel voor de tip van de draagdoek. Had even gekeken naar een filmpje over hoe je de doek moet knopen. Krijg je er een handigheid in zodat de beentjes ook goed zitten?

2 jaar geleden

Reactie op Babydecember21

Dank je wel voor de tip van de draagdoek. Had even gekeken naar een filmpje ...
Onze tweede zit nog in mijn buik, dus heb er nog geen ervaring mee. Maar ik hoor van mensen die draagdoeken gebruiken inderdaad dat je er steeds beter in wordt, echt een kwestie van oefenen.

2 jaar geleden

Ik heb er een stretch draagdoek van, heel fijn! Vind dat doek wel erg lang, ik kan hem op het eind 2x rond mijn heupen/buik doen & nog eens achter knopen

2 jaar geleden

Vind de click carrier deluxe echt een verschikkelijk ding. Kindje is nu 7 weken en zit er nooit goed in. Hij zit veeeel beter in de babybjorn mini

2 jaar geleden

Ik had de click carrier classic en was er niet tevreden van. Het systeem om hem kleiner te maken (voor een newborn) is erg onhandig en de banden (buik en schouders) zijn erg dun waardoor ik last kreeg. Ook vond ik hem niet makkelijk aan en uit doen (newborn systeem) Ik heb een tula free to grow gekocht via vinted en ben daar erg blij mee.