8 Reacties

3 jaar geleden

Je kan er nu niks meer aan doen! Een keertje zal wel meevallen hoe erg het is. Gewoon niet meer eten volgende keer.

3 jaar geleden

Geen zorgen maken! Ze raden het af omdat er een grotere kans bestaat op ziek worden dan wanneer je gebakken vlees hebt. Niets aan de hand:)

3 jaar geleden

Nu niks meer aan te doen dus geen zorgen maken. Zolang je niet ziek er van wordt is er niks aan de hand. (Kans dat je er ziek van wordt is klein) Hopelijk heeft het gesmaakt馃槈

3 jaar geleden

Handig is het niet natuurlijk maar het is nu al gebeurd. Wel knap dat je het vergeten was 馃ぃ ik baal echt als een stekker dat het niet mag en zie overal alleen maar carpaccio voorbij komen.

3 jaar geleden

Ik zou je niet zoveel zorgen maken hoor, ik ben zelf ook niet zo streng, de kans is zo klein dat er wat gebeurd. Ik heb ook stoofperen gegeten en garnalen in mn eerste zwangerschap (toen dit nog mocht) mn vk zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken en ook met de stoofperen niet, omdat dit weinig alcohol bevat. Vroeger aten ze ook alles en in andere landen eten ze ook alles wat los en vast zit en worden er heeeeel veeeel gezonde kindjes geboren gelukkig馃グ

3 jaar geleden

Reactie op Anoniemja

Ik zou je niet zoveel zorgen maken hoor, ik ben zelf ook niet zo streng, de ...
Ik eet gewoon stoofperen hoor, maak ze zonder alcohol. Net zo lekker

3 jaar geleden

Zou het zeker niet nogmaals doen, 茅n voortaan beter opletten want carpaccio is wel een vrij extreme no-go tijdens zwangerschap, maar met 1x zoiets per ongeluk eten is de kans klein dat je (kindje) er iets aan overhoudt...