13 Reacties

2 jaar geleden

Ik heb die van Petit amelie van hout, het poortje wat naar beneden gaat is niet helemaal gelijk aan jou bed en het matrasje van de cosleeper, enige nadeel vind ik

2 jaar geleden

Co-sleeper van Chicco. Je kan de beddengoed bij Ikea kopen en wat kleiner vouwen als ze niet de juiste maat hebben. Ik heb een via marktplaats gekocht voor 50€, helemaal nieuw😅 en gaat nu voor een tweede ronde.

2 jaar geleden

Als matrasovertrek doe ik gewoon en verschoonkussenhoes, past prima. Kost 3€ voor 2 stuks bij zeeman. Meer beddengoed heb je niet nodig want ze liggen toch in een slaapzak. De cosleeper kreeg ik 2e hands.

2 jaar geleden

Reactie op Aniekr

Ik heb die van Petit amelie van hout, het poortje wat naar beneden gaat is ...
Deze hebben wij bij de eerste geleend van vrienden! Een heel fijn bedje. Nu een wiegje gekocht.

2 jaar geleden

Het beddengoed van co-sleepers is inderdaad anders dan van bijv. een ledikant. Maar er zijn zoveel co-sleepers en dus ook meerdere maten beddengoed. Gewoon even goed oriënteren. De ene co-sleeper is de andere niet. Om het matrasje van mijn co-sleeper past bijv. echt geen verschoningshoes, da's veel te klein. Tegenwoordig moeten de co-sleepers tijdens slaapmomenten wel gesloten kunnen worden (dus: hekje omhoog of zijkant dichtgeritst) i.v.m. gevaar voor inrollen/induwen van jouw eigen dekbed. Ik heb 'n Duitse co-sleeper van mijn schoonzusje. Merk hebben ze hier niet.

2 jaar geleden

Reactie op Evachristina90

Het beddengoed van co-sleepers is inderdaad anders dan van bijv. een ledika ...
Hoe heet het merk? Wellicht kan ik googelen en marktplaats in de gaten houden.

2 jaar geleden

Ik overweeg een petit amelie, omdat daarvan de zijkanten goed open zijn

2 jaar geleden

Ik krijg van m'n schoonouders de Iora co sleeper van maxi cosi. Beddengoed moet ik dus nog even goed zoeken ervoor. Bedankt voor de reacties!

2 jaar geleden

Ik heb gewoon een ledikant hoes om het matrasje heen gedaan, maakt dat wat uit? Ik heb de safety 1st cosleeper en zover vind ik hem er stevig en fijn uitzien. Heb hem nog niet gebruikt omdat de kleine man pas in januari verwacht word

2 jaar geleden

We hebben de Maxi Cosi Iora besteld. Vind ‘m mooi en handig met een bakje eronder 😊

2 jaar geleden

Reactie op joellax

Ik heb gewoon een ledikant hoes om het matrasje heen gedaan, maakt dat wat ...
Nee maakt ook niet uit maar meer om de maat, dat ie er wel strak omheen zit

2 jaar geleden

Reactie op Hannelore13

Hoe heet het merk? Wellicht kan ik googelen en marktplaats in de gaten houd ...
Hij heet Fabimax. Je kijkt nu tegen de voorkant aan, die je kan losschroeven (aan de zijkant (boven) zie je van die draaischroeven) en dan onder het bedje kunt klappen. Hij is ook op hoogte verstelbaar en haakt in je bed ombouw om echt goed aan te sluiten met jouw bed.