13 Reacties

VRIEND

4 jaar geleden

Een doek lijkt me zo lastig om doen. Een draagzak klik je makkelijker vast. Doek lijkt mij dus minder praktisch maar.

4 jaar geleden

Ik heb m'n jongste (nu bijna 10) anderhalf jaar gedragen ivm verborgen reflux. Als je van plan bent lang te dragen, raad ik je een geweven doek aan, die zijn heel sterk. Dan heb je nog verschil in materialen. Dat is smaakbepalend en seizoensbepalend. Tip: zoek contact met een draagconsulent voor goed advies qua doek en hoe het makkelijkst te dragen. Veel technieken mogelijk, het was even prutsen in het begin, maar oh wat vonden dochter en ik het fijn.

VRIEND

4 jaar geleden

Draagdoek van ByKay Stretchy Classic. Even een YouTube filmpje kijken hoe je hem moet knopen en is echt super makkelijk!! Het handige aan een doek is dat je hem kan ombinden zonder je kindje erin die "lepel" je erin als je op bestemming bent bijvoorbeeld met de auto echt perfect. Geen gedoe met irritante gespen enzo. Maar dat is heel persoonlijk sommige zweren bij een draagzak nou ik vind die dingen juist gigantisch onhandig 😅

4 jaar geleden

Reactie op Piru

Draagdoek van ByKay Stretchy Classic. Even een YouTube filmpje kijken hoe j ...
Ik heb ook 3 van bykay. Die met stretch vond ik aan het begin handig. Nu gebruik ik 1 zonder stretch. Vind ik met een kindje wat toch zwaar begint te worden handiger.

4 jaar geleden

Ja, heerlijk, lekker in de doek 😍 Ik ben groot fan. Ik hou niet zo van rekbare doeken. Verder moet je naar de lengte kijken, welke maat voor jou goed is (daar zijn wel tabellen van) en of je een zachte of stuggere doek wilt. Ik heb zelf meerdere doeken, in de loop van tijd verzameld, maar dat ga je in het begin natuurlijk niet allemaal aanschaffen. Hier vind je maatinformatie https://www.dragenenzo.nl/maatinformatie-geweven-draagdoek En op deze site staat ook informatie over de verschillende materialen.

4 jaar geleden

Ik vond voor het eerste jaar een rekbare doek ideaal. Op veel momenten was in de doek de enige plek waar m’n zoontje kon slapen. Voor wandelingen en als ze wat zwaarder worden vond ik een geweven doek fijner.

4 jaar geleden

Wij hebben deze: https://www.bol.com/nl/p/baby-garden-draagdoek-zwart-ergonomisch-original/9200000102242823?referrer=socialshare_pdp_androidapp Wilde graag een rekbare, omdat die makkelijker te knopen is als een geweven draagdoek. En naar mijn idee is een stretchy draagdoek van een merk als ByKay niet beter dan deze. Alleen veel duurder. 😋

4 jaar geleden

Reactie op ieveaaenaa

Ja, heb je gelijk in volgens mij, zeker bij een rekbare maakt dat niet zoveel uit denk ik. Ik moest wel lachen toen ik het plaatje zag, ze promoten het als ergonomische doek, maar het kindje op de foto zit er helemaal niet goed in 🙈🙈, terwijl als je goed knoopt dat volgens mij juist wèl kan met deze doek.

4 jaar geleden

Ik heb een 2ehands elleville die me 40 euro kostte Een nieuwe diva milano van 95 euro En gister een little frog besteld van 75. Little frog en yaro hebben ook goedkopere doekjes. Verder zou ik ook vooral op marktplaats kijken de markt ligt een beetje op zn gat dus je kunt goedkopere 2ehands doekjes vinden

4 jaar geleden

Reactie op ieveaaenaa

Ik wilde er ook niet te veel aan uitgeven. Die van ons heb ik voor 15 en 2 voor 20 op marktplaats gekocht. 1x wassen en ze waren zo goed als nieuw. Eentje was zelfs nog in de originele verpakkjng en ongedragen.

4 jaar geleden

Little frog, die was de eerste maanden heel fijn; echt stevig. Daarna de elastische bykay. Beide heel fijn en nieuw gekocht voor een kleine prijs.

4 jaar geleden

Ja, heb je gelijk in volgens mij, zeker bij een rekbare maakt dat niet zove ...
Ik heb daar eigenlijk niet eens naar gekeken, maar het instructie filmpje van ByKay aangehouden. 😋 Maxx is dol op de draagdoek! En wij dus ook. 😊

4 jaar geleden

Ik heb een geweven draagdoek super easy 2 keer pielen en je hebt het onder de knie, dochter lief is een groot fan gaat liever in de doek dan in de wagen. Ook een draagzak maar dat vind ze nog maar niets kijken we nog is naar als ze 6 maanden is. Stretch is eigenlijk tot 5kilo, je kan er dus niet zo lang mee doen.