3 Reacties

4 jaar geleden

Ik vond t ideaal en echt handig. Maar zou wel aanraden te wachten met iets aanschaffen tot jullie kindje er is. Je kan dan een draagconsult doen en eventueel draagzakken of doeken huren voor 1 of 2 weken om uit te proberen. Kost meestal maar een tientje ofzo en dan weet je een stuk beter wat jullie en t kindje prettig vinden.

4 jaar geleden

Wij hebben hem tot nu niet heel veel gebruikt, omdat ze het erg warm krijgt in de draagzak. Als ze eenmaal in slaap valt gaat het wel, maar als we haar erin tillen is het eerst even huilen. De keren dat we hem gebruikt hebben was het wel erg fijn. Met oud&nieuw... Kon ik gewoon meedoen met spelletjes enzo. Of als je thuis even iets wil doen en ze slapen die dag slecht.

4 jaar geleden

Het hangt erg af van jou of je de draagzak/doek veel gaat gebruiken. Ik wisselde heel erg af tussen draagzak en wandelwagen. Als ik echt een lang stuk ging wandelen pakte ik liever de wandelwagen maar voor kleine boodschapjes of wandelingen vond ik de draagzak heerlijk! Tijdens een dagje uit in een pretpark of dierentuin is het ook heerlijk om af en toe de draagzak te kunnen gebruiken. Als je nog erg twijfelt kun je ook nog even wachten met de aanschaf, maar zou je eventueel wel al in de winkel oriënteren op de verschillende draagbalken.