4 Reacties

4 jaar geleden

Ik heb zelf een iets kleinere maat, maar ken wel meerdere mama’s met maat 50/54 die dragen. Zij dragen kleintjes met doekmaat 7 en 8. Draagzakken hadden ze liever niet, dat sneed in de taille, maar een onbu heeft geen tailleband en die wordt wel prettig gevonden. Al zegt er ook 1 dat het te zwaar is voor haar rug. Zelf uitproberen wat je prettig vind!

4 jaar geleden

Ik heb zelf een iets kleinere maat, maar ken wel meerdere mama’s met maat 5 ...
Bedankt voor je reactie! Enig idee welk merk draagdoek dan geschikt zou zijn?

4 jaar geleden

Reactie op DDDEEM

Bedankt voor je reactie! Enig idee welk merk draagdoek dan geschikt zou zij ...
Draagdoeken zijn er in 100% katoen, of in blends (mix van stoffen). Bijv. met zijde, wol, bamboo.... Alle stoffen hebben hun eigen unieke eigenschappen, voor- en nadelen. In elke mogelijke prijsklasse: 50-500. Tweedehands kun je ze ook goed kopen, op facebook is een draagdoekenmarkt. Op de groep “draagpraat” kun je eens vragen of iemand in je buurt woont met meerdere doeken. Vaak vinden mensen het super leuk om een nieuwe draagster op gang te helpen! Mocht je in de kop van Overijssel wonen, welkom. Al heb ik maar 2 simpele doeken haha. Er is geen beter/slechter voor iemand die forser is, het is echt wat je zelf fijn vind en wat je budget is.

4 jaar geleden

Draagdoeken zijn er in 100% katoen, of in blends (mix van stoffen). Bijv. m ...
Haha bedankt voor je info. Ik woon in brabant anders was ik zeker bij je langs gekomen 😜 ik zal die facebook groep eens checken!