12 Reacties

2 jaar geleden

Ga naar een winkel en laat je goed adviseren, ligt ook echt aan je eigen lichaam wat prettig zit 😀

2 jaar geleden

Ik heb de Baby Bjorn draagzak move. Mijn dochter hangt er de hele dag in.

2 jaar geleden

Veel draagzakken kunnen niet vanaf het begin (ook al zeggen ze van wel!!). Marsupi kan al vrij vroeg, ook makkelijk in gebruik. Maar soms is het het beste om je te laten adviseren. Is wel voor iedereen anders

2 jaar geleden

Dat knopen leek me ook helemaal niks, tot ik een rekbare draagdoek geleend had. Dit is echt super makkelijk en je kindje (vooral newborn) zit hier heerlijk geborgen in. Bij mijn ervaring zijn draagzakken pas echt fijn vanaf 3 maanden. Ik zou idd je laten adviseren door een draagconsulent. Ik heb zelf de rekbare doek gebruikt tot 3 maanden, hier woonde m'n zoontje in. Vanaf toen ging hij in de draagzak mee, dit was vooral buitenshuis en niet meer hele dagen. Hij paste vanaf de geboorte al in de draagzak maar hij zat toch lekkerder in de doek. Deze waren beide van het merk bykay. Ben hier erg tevreden over.

2 jaar geleden

Wij hebben nog een draagdoek/zak liggen die weg mag. Dit is een combinatie van zak en doek. Je klikt een deel vast maar je knoopt ook een deel. Het gemak van klikken in combinatie met het gevoel van knopen vonden wij erg fijn.

2 jaar geleden

Hoppediz primeo.

2 jaar geleden

Er zijn bijna geen draagbalken waar pasgeborenen ergonomisch in kunnen. Daarom koos ik ook voor een draagdoek. Laat je er eens over informeren, want het is serieus geen moeite.

2 jaar geleden

En de ergo baby draagzakken dan?

2 jaar geleden

Ergo baby draagzakken kunnen vanaf het begin. In de ene moet je nog een extra inzet doen, in de andere niet. Bij Babydump is er nu korting op dit merk. Ik heb zelf de Adapt (nu €119, normaal €139). Heb je geen baby inzet voor nodig en kan je gebruiken vanaf begin tm 20kg.

2 jaar geleden

De verloskundige vertelde mij dat een draagzak (welke dan ook) in het begin echt nog niet kan. Ik heb flink geoefend met de draagdoek en werd er aardig handig in. Anders zou ik een consulent om advies vragen

2 jaar geleden

Wij hebben Tula free to grow en heel tevreden van. Kan vanaf geboorte maar wij rolden wel pamper op en wikkelden deze dan in de stof waar het hoofdje zit, zorgt voor extra steun.