7 Reacties

4 jaar geleden

Hi, ik verkoop zelf draagdoeken en draagzakken en ik vind inderdaad een draagdoek erg fijn als ze klein zijn. Een draagdoek kun je namelijk precies zo knopen dat jou kleintje heerlijk en ergonomisch ligt. Dan is er nog wel een groot verschil tussen een elastische en een geweven doek, maar dat is heel persoonlijk. De draagzakken van BYKay kun je heel gemakkelijk de band nog een extra slag om je taille knopen waardoor het rugpand ook kleiner wordt en deze ook geschikter is voor een newborn. Maar nogmaals het is echt heel persoonlijk wat je fijn vindt en je kunt ook altijd een draagconsulente raadplegen voor advies en eventueel hulp.

4 jaar geleden

Bedankt! Ik ga kijken naar deze rekbare doeken!

4 jaar geleden

Reactie op happymother

Bedankt! Ik ga kijken naar deze rekbare doeken!
Informeer goed bij rekbare doeken want die kun je maar beperkte tijd gebruiken Want ja die rekken en hoe zwaarder de baby ... maar gewoon informeren dus ! Er zijn draagzakken gemaakt van stof ( dus ook zachter) en kiet iedereen vindt knopen altijd leuk. Soms een heel gedoe! Maar heel persoonlijk dus . Succes met de zoektocht :-)

4 jaar geleden

Vraag een consult aan bij een draagconsulente! Zij heeft er verstand van! Ze adviseert op basis van wat jij wilt. Zij legt uit hoe je kindje goed in de draagdoek/draagzak zit, zooo belangrijk, fout dragen kan gewoon schadelijk zijn. Ik ben zelf fan van draagdoeken, heb gewoon redelijk standaard niks fancy en rekbaar katoenen exemplaren.

4 jaar geleden

Reactie op Iske

Vraag een consult aan bij een draagconsulente! Zij heeft er verstand van! Z ...
Goed idee! Ik heb er 1 gevonden, dan kan ik het ook meteen voelen.

4 jaar geleden

Dat onze zoon klein was, vond ik een rekbare doek erg fijn. Je kan dan ook zitten en makkelijker bukken met de kleine. Voor langere wandelingen had ik een Tula met tijdelijk een baby insert. De Tula heb ik gebruikt tot hij er niet meer in wilde. Op het laatst op mijn rug, omdat hij zwaarder werd. Als de kleine er is, zou ik inderdaad contact opnemen met een draagconsulent voor tips en info. Dan kun je doeken proberen voor je ze aanschaft. Kijk ook eens op marktplaats!

4 jaar geleden

Bij de 1e twee had ik een draagzak. Maar probeer nu toch een draagdoek. Het schijnt dat het gewicht van de baby dan beter verdeeld is en het kindje dus lichter draagt. Heb er 1 op marktplaats gekocht.