Droge huid

jdijksman
2 jaar geleden
Volgen
Hoi dames! Zijn er meer vrouwen die last hebben van een enorme droge huid? Sinds ik zwanger ben nu 7+2 heb ik zo een enorme droge pijnlijke huid in me gezicht me voeten wordt er gek van! Meer vrouwen die dit ervaren of ben ik de enige?
Reageer
Typ hier je reactie
10 reacties
RMNA
2 jaar geleden
Mijn huid is ook helemaal veranderd. Rare droge plekjes op mijn benen en mijn gezicht is droger. Ben voor mijn gezicht over gestapt op La Roche Posay en voor mijn lichaam gebruik ik een mix van onbewerkte Shea butter, pure kokosolie, vitamine E olie en castor olie. Gebruik deze mix normaal altijd in de winter, maar nu helpt me ook. De droge plekjes op mijn benen worden al minder.
Verwijderd lid
2 jaar geleden
Jaaaa! Ik ook, met name in m'n gezicht. Dacht me net lekker in te smeren met Rituals, zoals ik wel vaker doe. Echter begon dit gigantisch te prikken nu. Voelde bij het afdrogen ook wat velletjes loskomen...... 🙈
Maybe
2 jaar geleden
Ik heb precies hetzelfde! Dacht dat het aan het weer lag, maar het is inderdaad sinds 1 week (ik ben nu bijna 5 weken zwanger).. smeer me suf, maar het werkt allemaal niet...
Verwijderd lid
2 jaar geleden
Ja dat dacht ik in eerste instantie ook, totdat ik besefte hier normaal nooit last van te hebben ☝️😅 ben benieuwd of er nog tips binnen gaan stromen hierzo :)
MamaM
2 jaar geleden
Kan ook komen doordat je te weinig water/ vocht binnen krijgt. Daarnaast goed je huid insmeren met pure olie/ vette bodylotion wil ook helpen.
Mirthr
2 jaar geleden
Ik had al ecxeem en dat is nu erger geworden. Heb nu ketoconazol crème van de dokter gekregen, nu nog even afwachten of het werkt
lbos
2 jaar geleden
Hier ook! De gehele binnenkant van mond, en lippen. Maar ook voeten en handen... ik moest van verloskundige zorgen dat ik extra water binnenkrijg.. Jullie nog tips?
Verwijderd lid
2 jaar geleden
Vaselinelanettecreme! Lekker vet maar niet super plakkerig. Smeer 2x per dag m’n hele lichaam ermee
XSaar
2 jaar geleden
Hier nog eentje! Dit was mijn eerste zwangerschapssymptoom nog voor ik wist dat ik zwanger was had ik opeens last van zo’n enorm droge huid. Ik ben nu 11weken en gebruik 2 productjes van The Ordinary voel me eindelijk weer wat normaal.