10 Reacties

4 jaar geleden

Mijn huid is ook helemaal veranderd. Rare droge plekjes op mijn benen en mijn gezicht is droger. Ben voor mijn gezicht over gestapt op La Roche Posay en voor mijn lichaam gebruik ik een mix van onbewerkte Shea butter, pure kokosolie, vitamine E olie en castor olie. Gebruik deze mix normaal altijd in de winter, maar nu helpt me ook. De droge plekjes op mijn benen worden al minder.

4 jaar geleden

Jaaaa! Ik ook, met name in m'n gezicht. Dacht me net lekker in te smeren met Rituals, zoals ik wel vaker doe. Echter begon dit gigantisch te prikken nu. Voelde bij het afdrogen ook wat velletjes loskomen...... 🙈

4 jaar geleden

Ik heb precies hetzelfde! Dacht dat het aan het weer lag, maar het is inderdaad sinds 1 week (ik ben nu bijna 5 weken zwanger).. smeer me suf, maar het werkt allemaal niet...

4 jaar geleden

Ja dat dacht ik in eerste instantie ook, totdat ik besefte hier normaal nooit last van te hebben ☝️😅 ben benieuwd of er nog tips binnen gaan stromen hierzo :)

4 jaar geleden

Kan ook komen doordat je te weinig water/ vocht binnen krijgt. Daarnaast goed je huid insmeren met pure olie/ vette bodylotion wil ook helpen.

4 jaar geleden

Ik had al ecxeem en dat is nu erger geworden. Heb nu ketoconazol crème van de dokter gekregen, nu nog even afwachten of het werkt

4 jaar geleden

Hier ook! De gehele binnenkant van mond, en lippen. Maar ook voeten en handen... ik moest van verloskundige zorgen dat ik extra water binnenkrijg.. Jullie nog tips?

4 jaar geleden

Vaselinelanettecreme! Lekker vet maar niet super plakkerig. Smeer 2x per dag m’n hele lichaam ermee

4 jaar geleden

Ik smeer vaseline in voor slapen. En inderdaad veel drinken!

4 jaar geleden

Hier nog eentje! Dit was mijn eerste zwangerschapssymptoom nog voor ik wist dat ik zwanger was had ik opeens last van zo’n enorm droge huid. Ik ben nu 11weken en gebruik 2 productjes van The Ordinary voel me eindelijk weer wat normaal.