4 Reacties

4 jaar geleden

Klinkt als een beetje zuurstofgebrek. Afhankelijk van de inspanning kan het misschien komen doordat je longen minder ruimte krijgen, maar evt ook door bv ijzertekort.

4 jaar geleden

Denk niet dat het kwaad kan. Zou wel even wat drinken en rustig zitten. Tintelingen en duizelig kan misselijkheid veroorzaken en kan komen door moeheid maar ook dat je bijvoorbeeld wat suiker nodig hebt. Dus mischien iets drinken waar wat meer suiker in zit.

4 jaar geleden

We zijn ondertussen een week verder en ik voel me alleen maar slechter. Elke voormiddag heel misselijk, een vreemd soort hoofdpijn, .... ik was woensdag voor mijn 32W echo bij de gynaecoloog maar die zei dat dat geen kwaad kon want dat mijn bloeddruk ok is. Ik begin toch hoe langer hoe meer te denken dat dit niet normaal is maar durf niet goed terug te bellen..

4 jaar geleden

Reactie op Newmommy

We zijn ondertussen een week verder en ik voel me alleen maar slechter. Elk ...
Volgens mij kun je gerust maandag weer even bellen. De inschatting van afgelopen woensdag was op basis van hoe het toen met je ging. Intussen heb je meer klachten. Fijn dat je bloeddruk goed was, maar dan is er mogelijk een andere oorzaak. Als er geen reden wordt gezien, zou je in elk geval kunnen vragen bij welke klachten je wél weer contact op moet nemen. Dan weet je dat tenminste.