31 Reacties

4 jaar geleden

Wij hebben de easywalker harvey2 besteld en gaan hem zaterdag ophalen😊 Wij wilden eerst gaan voor een dubatti, maar de easywalker is véél lichter en wendbaarder. We weten natuurlijk nog niet hoe hij bevalt, dus ik ben wel benieuwd naar ervaringen van gebruikers!!

4 jaar geleden

Wij hebben ook de Easy Walker gekozen. Komt heel goed uit de testen bij de Consumentenbond! Wij bestellen hem met black friday bij baby park (10% korting)

4 jaar geleden

Ik heb de easywalker besteld. Hele compacte, lichte kinderwagen. Heel fijn!

4 jaar geleden

Ik ben ook voor de easywalker gegaan, wel de exclusive grey. Vond het een heel wendbare wagen en rijdt erg comfortabel, ook makkelijk in te klappen. Echter nog niet praktisch in gebruik

4 jaar geleden

Wij hebben een Joolz geo 2, rijd heel fijn en is makkelijk in te klappen ect. Vonden hem qua design ook het mooiste😊

4 jaar geleden

Lastig, de Joolz day 2 ken ik van mijn zus. Een hele fijne wagen. Maar zou een iets lichtere wagen wat fijner vinden ivm scoliose. Snel een zere rug etc. Harvey 2 alleen snel in de winkel gezien en eventjes kort mee gereden. Bedankt voor de reacties. Wij gaan van de week even goed testen. Gezien ik al een goede aanbieding zag van de Harvey😏

4 jaar geleden

Wij hebben beide bekeken in de winkel. De harvey was prijstechnisch heel aantrekkelijk, rijd fijn. Er is eigenlijk niets op aan te merken. Wij vinden m alleen niet mooi en zijn daarom voor de joolz day 3 gegaan. Die reed in mijn optiek net zo fijn.

4 jaar geleden

Reactie op Coco88

Wij hebben beide bekeken in de winkel. De harvey was prijstechnisch heel aa ...
Persoonlijk vind ik de Joolz ook net iets mooier hoor. Fijn dat je ze wel als gelijk hebt gezien.

4 jaar geleden

Wij hebben ook de easywalker besteld. Vond hem vooral heel degelijk en komt goed uit de testen. Al klinkt dat ouderwets hahaha. Maar er rammelde niks, bij sommige wagens is die duwstang zo onstabiel. En voor ons was het belangrijk dat we met lopen niet tegen de wielen aankomen, zijn allebei lang. 1.87 en 1.98. Makkelijk in te klappen en is een klein pakketje daarna. Prijs is ook aantrekkelijk, al is dat voor mij niet een doorslag gever.

4 jaar geleden

Reactie op Minoes87

Wij hebben ook de easywalker besteld. Vond hem vooral heel degelijk en komt ...
Helemaal mee eens. De prijs moet niet de doorslag zijn, vind ik. Fijn dat jullie er zo positief over zijn. Makkelijk inklappen en klein pakketje zijn wel echt fijn.

4 jaar geleden

Wij gaan ook voor de Easywalker Harvey 2, ondanks dat we de Joolz goedkoper (met 50% korting, want naast familielid werk er) kunnen krijgen. We vinden de Harvey echt fijner lopen, wendbaarder, makkelijker in te klappen en de reiswieg is er makkelijk af te halen (er zit een klip aan het voeteneinde van de wieg). Nadeel vinden we wel het formaat van de wieg en ik vind hem iets minder mooi (ik vond de Mutsy het mooist). Uiterlijk van de wagen speelt bij ons echter geen rol.

4 jaar geleden

Reactie op Linnyd

Wij gaan ook voor de Easywalker Harvey 2, ondanks dat we de Joolz goedkoper ...
Goed om te horen. Wat bedoel je precies formaat van de wieg? Te groot of te klein? Belangrijkst is inderdaad dat het lekker loopt etc

4 jaar geleden

Wij hebben ook tussen die 2 getwijfeld, maar na een goed gesprek met de verkoper over onze wensen mbt een wagen gekozen voor de Easywalker! Loopt heerlijk soepel en heel makkelijk in gebruik.

4 jaar geleden

Lastig, de Joolz day 2 ken ik van mijn zus. Een hele fijne wagen. Maar zou ...
Wij twijfelen tussen deze twee en de Maxi Cosi Adorra. Ben wel benieuwd welke aanbieding van de Harvey en waar je deze hebt gezien?

4 jaar geleden

Wij hebben ook de easy walker Harvey 2. Veel gekeken naar de joolz modellen, maar toen ik de ew Harvey zag, was ik gelijk verkocht. Rijdt heerlijk, met 1 hand over onregelmatige ondergrond te rijden zonder rammelen, heel makkelijk los en vast te klikken, klein pakketje voor in de auto, fijn voor lange mensen zoals wij en was gunstig geprijsd als we de zwarte namen (650,- inclusief voetenzak en hoogte adapters).

4 jaar geleden

Reactie op Linnyd

Wij gaan ook voor de Easywalker Harvey 2, ondanks dat we de Joolz goedkoper ...
Volgens mij is hij morgen in de aanbieding bij prenatal 🥳🥳

4 jaar geleden

Reactie op Swiebertje

Wij twijfelen tussen deze twee en de Maxi Cosi Adorra. Ben wel benieuwd wel ...
Ik zag hem in het black friday foldertje staan van Prenatal.

4 jaar geleden

Ik zag hem in het black friday foldertje staan van Prenatal.
Ik zag het net ook, wel de versie met aluminium kleur stang en niet de zwarte. Die vonden wij iets mooier en hebben we besteld. Die is niet vaak in de aanbieding helaas.

4 jaar geleden

Reactie op Minoes87

Ik zag het net ook, wel de versie met aluminium kleur stang en niet de zwar ...
Haha zelfde hier, vind zelf all black ook het mooist. Leuk dat jullie hem besteld hebben. Wij gaan morgen naar de Prenatal uitgebreid testen van de wagens🤗

4 jaar geleden

Haha zelfde hier, vind zelf all black ook het mooist. Leuk dat jullie hem b ...
Volgens mij geldt de actie bij prenatal alleen vandaag