10 Reacties

4 jaar geleden

Je leest hier veel dat het een week later gewoon helemaal goed is. Dus hou hoop

4 jaar geleden

Yep herkenbaar. Ik heb de vrijdag na de kerst een echo gehad en ze zag alleen een vruchtzakje. Soort gelijke opmerking gekregen. Morgenochtend zijn opnieuw een echo en hopelijk meer te zien, anders is het niet goed. Had wel mijn echo vergeleken met die van mijn dochtertje en kwa vorm zag het hetzelfde eruit. Die was alleen in het ziekenhuis gemaakt met betere apparatuur en daar zagen we wel meer op dan alleen een vruchtzakje

4 jaar geleden

Nee, niet deze situatie meegemaakt gelukkig, wel lijkt jou echo erg veel op de mijne die ik had rond de 4-5 weken.
Hey hallo Ik heb hetzelfde meegemaakt bij mij. 2 de dochter er was enkel een vrichtzakje te zien en ik was ervan overtuigd dat ik 7 weken was ( maar echt overtuigd ) dus helemaal overdonderd en betoeterd nog 9 dagen moeten wachten voor een nieuwe echo de hoop al opgegeven.... dan de echo en Ja hoor vruchtje te zien en de week erna een duidelijke hartslag bij de hartslag was ik 6+3 dus op moment dat ik dacht 7w te zijn was ik net net zwanger dus kan er niks te zien zijn 🍀🍀🍀 veel succes kan Echt goed komen 😊😊😊😊

4 jaar geleden

@ moontje super spannend zeg, veel succes vandaag hopen op goed nieuws! @ kimberley wat fijn zeg ik hoop zeker dit ook te mogen horen volgende week, we houden hoop! Bedankt voor jullie reacties!

4 jaar geleden

Mijn laaste menstruatie was ook rond die tijd. 2 december onze eerste echo gehad en was toen alleen een vruchtzakje te zien zonder vruchtje. toen mocht ik na 1,5 week terugkomen, hopend dat er meer te zien zou zijn maar helaas. dit was onze eerste zwangerschap dus valt allemaal rouw op je dak. ondertussen al medicatie gehad om de miskraam om gang te krijgen (accupenctuur en vrouwemantelthee deden niks). zwangerschap is bij ons gestopt rond 6 weken.. het kan bij jou nog de goede kant op gaan, maar hou er rekening mee dat het ook niet goed kan zijn, sterkte!

Reactie op pauu

Mijn laaste menstruatie was ook rond die tijd. 2 december onze eerste echo ...
Wat jammer meid 😔 Neem je tijd om alles een plaatsje te geven mag je snel een gezonde zwangerschap hebben ❤️

4 jaar geleden

Reactie op kimberley 💖💖💖💙

Wat jammer meid 😔 Neem je tijd om alles een plaatsje te geven mag je snel ...
Dankjewel Kimberley🤗 aan de ene kant blij dat er nog geen vruchtje of hartactiviteit te zien was, als dat daarna stopt lijkt me echt vreselijk!

4 jaar geleden

Ik heb net weer een echo gehad en nog geen zekerheid 😢 vruchtzakje is wel goed gegroeid en nu was er een dooier en waarschijnlijk embryo te zien. Moet er maar van uit gaan dat ik later zwanger ben geworden en een late innesteling heb gehad. Dan zou het beeld kunnen kloppen. Nu weer in spanning afwachten tot de 21ste.. dan weer een echo. Had zo gehoopt vandaag al een hartje te zien, dat zou kwa tijd beter kloppen.

4 jaar geleden

@Pau jeetje wat heftig heel veel sterkte! We gingen inderdaad van het ergste uit maar door het gesprek met de verloskundige houden we toch een beetje de hoop er in natuurlijk. Het gekke is dat ik ook helemaal geen kwaaltjes had maar sinds deze week het behoorlijk heftig wordt, de verloskundige gaf toen ook aan dat het alleen maar een goed teken is wand als het in het slechtste geval wel een leeg vruchtzakje zou zijn dan zouden de kwaaltjes al meteen moeten afnemen, dit is bij ons niet het geval dus we blijven hoop houden. @ moontje, jammer dat je nog steeds niet echt meer zekerheid heb, maar iniedergeval wel goed nieuws dat het toch een beetje is gaan groeien dat is alleen maar een goed teken denk ik zo.