4 Reacties

15 dagen geleden

Ik denk wel dat het verstandig is om in ieder geval goed je klachten en zorgen met de verloskundige te bespreken. Ook wat de opties zijn als je verder bent in je zwangerschap en de klachten erger worden. Ik weet niet of je zelf onder controle bent bij een arts voor de eds, zoja zou ook even overleggen met je arts....succes!

15 dagen geleden

Reactie op Mamanonon

Ik denk wel dat het verstandig is om in ieder geval goed je klachten en zor ...
Moet nu nog het dna onderzoek afwachten om te kijken of het klassieke eds is of vascular eds is, alleen als mn heupen en schouders uit de kom schieten doet dat best veel zeer 😅 en dan kan ik ook nog eens niet tegen paracetamol of andere NSAIDs dus dat is nu wel even afzien en door de pijn heen bijten

15 dagen geleden

Reactie op LauraLove

Moet nu nog het dna onderzoek afwachten om te kijken of het klassieke eds i ...
Poeh dat is pittig als je ook niet tegen pijnstilling kan! Dan zeker onder controle blijven bij een arts/verloskundige en goed kijken naar jouw belastingsniveau want het wordt steeds zwaarder voor je lichaam.

15 dagen geleden

Reactie op Mamanonon

Poeh dat is pittig als je ook niet tegen pijnstilling kan! Dan zeker onder ...
Pittig nogal! Maar omdat ik ook niet zeker weet bij wie ik wanneer moet zijn qua klachten (vk, ha of zk) maakt dat het naar mijn idee nog net een tikkeltje ingewikkelder. Dankjewel iniedergeval voor het in de juiste richting sturen! Ik zal dit volgende week bij de 13 weken echo zeker aangeven!