26 Reacties

VRIEND

4 jaar geleden

Geen paniek het is een indicatie test :) kan dus iets afwijken. En blijf geen testen doen je zwangerschaps hormonen die de test positief maken nemen uiteindelijk af en dan kan een test ineens negatief zijn terwijl er niks aan de hand is :)

4 jaar geleden

Gewoon rustig wachten tot je afspraak met de VK!

4 jaar geleden

Bij mij gaf die test negatief aan terwijl een veel goedkopere test gelijk positief uitsloeg. En nu 22+5 zwanger

4 jaar geleden

De clearblue wekenindicator geeft iets anders aan. Staat duidelijk in het boekje. 2-3 betekent 4-5 weken zwanger. 3+ betekent 6 weken en meer.. Lees dit nog even goed door.

4 jaar geleden

De clearblue wekenindicator geeft iets anders aan. Staat duidelijk in het b ...
Ik heb een ICSI traject doorlopen. Bevruchting is wo 5 juni geweest, terugplaatsing vr 07 juni. 9 dagen geleden gaf hij ook 2-3 aan. Ik heb vanochtend wederom een test gedaan.

4 jaar geleden

Maar dan klopt het toch? 5 juni was 4 weken geleden.. Waarschijnlijk zit je nu in week 5. En dan zou het pas volgende week (aankomende week) 3+ aangeven.

4 jaar geleden

Maar dan klopt het toch? 5 juni was 4 weken geleden.. Waarschijnlijk zit je ...
Nee, volgens mij klopt het niet. De Clearblue geeft aan wanneer de bevruchting is geweest en zou dus nu 3+ aan moeten geven (3 weken en 4 dagen geleden). Daarbij gaf hij 9 dagen geleden ook 2-3 aan (wat toen wel klopte; bevruchting had toen 2 weken en 2 dagen eerder plaatgevonden). Ik ben dus bang dat mijn HCG niet genoeg gestegen is. Als de Clearblue 3+ aangeeft betekent dat zwanger 5+. Ik ben nu 5 weken en 4 dagen zwanger.

4 jaar geleden

Dan zou je woensdag 6 weken zijn (+3). Als dat niet zo is, zou je om een HCG test kunnen vragen. Dan heb je meer duidelijkheid.

4 jaar geleden

Ka

4 jaar geleden

Heb je al een test gedaan? Hoe gaat het nu?

4 jaar geleden

Heb je al een test gedaan? Hoe gaat het nu?
Nee, had eerst besloten om de echo maar gewoon af te wachten, maar ben zo gestresst hierdoor, dat ik een uur geleden de huisarts heb gebeld (assistente) voor een bloedtest. Ze zou de huisarts laten terugbellen. Nu is dat echt een botte boer, dus ik verwacht niet dat hij zomaar akkoord gaat en al helemaal omdat het eigenlijk een traject op het ziekenhuis is. We zullen zien. Ben benieuwd wat hij zegt. Bedankt voor je interesse!

4 jaar geleden

Heb je al een test gedaan? Hoe gaat het nu?
Huisarts vond het niet nodig om een bloedtest (HCG) te doen. Clearblue wekenindicator is sowieso erg onbetrouwbaar was zijn ervaring. Dus moest maar gewoon de echo van volgende week woensdag afwachten 🙄🙄🙄

4 jaar geleden

Ja, heel irritant.. En voor je eigen gemoedsrust nog een clearblue doen? Als het nog steeds 2-3 is dan weet je dat het niet helemaal goed zit. Dit is wel een lastige.. Ik zou ook zsm willen weten of alles goed gaat daarbinnen.

4 jaar geleden

Ja, heel irritant.. En voor je eigen gemoedsrust nog een clearblue doen? Al ...
Klinkt misschien gek, maar durf de test niet nog eens te doen. Beetje struisvogelpolitiek, maar wacht de echo maar gewoon af denk ik.

4 jaar geleden

Snap ik wel, heel goed. Wacht het rustig af.. Ik duim voor je!

4 jaar geleden

Maar waarom probeer je dan geen test van de kv daar heb je er 2 voor €5 en die zijn goed betrouwbaar

4 jaar geleden

Ieder zijn hcg waarde stijgt anders. Van sommige sneller dan andere. Op amerikaanse sites staat per hoeveel hcg het stijgt. En dit kan je vergelijken met de normale waardes. Wil daarom nog niet zeggen dat het van jou niet goed zit. Heb zelf hetzelfde gedaan omdat mijn hcg heel laag was in het begin ( getest 2 dagen voor nod) en had toen 1-2 als resultaat ( 4w4d) . Eergisteren opnieuw getest met een klein hartje en had toen wél 3+ op 6w2d. Dus komt van mij wel overeen met een goede stijging. Maar opzich wil dit niets zeggen. Kon evengoed hetzelfde resultaat als jou gehad hebben als mijn hcg niet zo snel steeg.

4 jaar geleden

Reactie op Veertje83

Maar waarom probeer je dan geen test van de kv daar heb je er 2 voor €5 en ...
Testen van Action gedaan en dat zijn knaltesten. Maar dat is het probleem ook niet. Op mijn NOD gaf de CB 2-3 aan en 9 dagen later nog steeds

4 jaar geleden

Ieder zijn hcg waarde stijgt anders. Van sommige sneller dan andere. Op ame ...
Ik ben vandaag 6 weken. Wanneer zou hij uiterlijk 3+ kunnen aangeven denk je? Op een gegeven moment zul je toch minimale waardes HCG moeten hebben. Heb je zo’n Amerikaanse site voor me?

4 jaar geleden

Zie foto van een ander forum geplukt. Maar zoals je ziet urine toont soms later dan bloed.