4 Reacties

4 jaar geleden

Zal je vaak deze lange ritten maken of zijn het vaker korte ritjes? Het is namelijk niet optimaal om je baby lang in de maxi cosi te hebben maar als je elke twee uur even je baby een kwartiertje laat bewegen is een incidentele lange rit zoals voor vakantie volgens mij echt geen probleem :-)

4 jaar geleden

Hier in Denemarken kan je bij de betere babywinkels zo een autoreiswieg huren, als ze dat in Nederland ook doen kan dit misschien een optie zijn voor de reis naar Zweden? En dan inderdaad voor de 2 tot 4 uur ritten een maxi cozy met pauzes. Als je dit niet wekelijks doet lijkt mij dat wel nog wel OK?

4 jaar geleden

Wij hadden zo’n reiswieg van vrienden geleend voor onze vakantie (mijn zoontje was toen 2 maanden oud). Echt super! Baby kan helemaal plat liggen en hierdoor hoefde ik mij geen zorgen te maken over langer doorrijden. Wij vonden het echt super fijn!

4 jaar geleden

Je kan kiezen voor een Jane Matrix Light 2. Hierin kan je kindje liggend vervoerd worden. Dit heeft een collega gebruikt op rondreis voor haar baby. Was ze heel tevreden over!