5 Reacties

10 maanden geleden

Allereerst: sterkte 🩷 Ik heb zo'n drie weken wat bloedverlies gehad, ging een beetje op en af. En toevallig ook na een aantal dagen dat het weer even toenam en toen ook nog een groot stolsel verloren. Het klinkt dus wel normaal, lijkt mij!

10 maanden geleden

Ik ben niet helemaal het juiste voorbeeld, maar ik heb in totaal 9 weken bloedverlies gehad. Na een week of 5 had ik een paar keer dat mogelijk een stolsel knapte en er ineens zo belachelijk veel bloed vrij kwam. Ik heb toen gebeld met de gynaecoloog, maar kreeg een dienstdoende verloskundige aan de lijn en die zij dat tot 6 weken bloedverlies normaal is. Mijn bloed verlies was niet normaal, maargoed. Na die 6 weken weer gebeld en toen mocht ik weer komen voor een nieuwe echo en zat er nog wel iets. Een week later heb ik een hysteroscopie gehad en na 9 weken was dan eindelijk het bloedverlies klaar. Ik had een week na inname wel een controle-echo gehad en er zat wat restweefsel, maar dat was verwaarloosbaar

10 maanden geleden

Sterkte! Ik bloedde de eerste dagen ook erg veel en dit heeft een aantal weken aangehouden. Hoe meer ik bewoog, hoe meer er los kwam. Na een week of 3 was het alleen nog bruinverlies, maar dit heeft ook zeker een week of 2 aangehouden.

10 maanden geleden

Ik heb de eerste keer 3 weken gebloed en de 2e keer 9 weken. Dit kwam door restweefsel wat niet los wou komen, na 6 weken een hysteroscopie gehad en toen nog 3 weken gebloed.

10 maanden geleden

Ik destijds 1 dag heel erg gebloed en veel pijn gehad, daarna nog maar 2 dagen heel weinig gebloed en geen pijn meer. Wat een grote verschillen lees ik hier. Heb geen idee wat normaal is, zou daarover je dokter bellen…. Sterkte 💫 💙🩷