10 Reacties

2 jaar geleden

Je moet dan vooral kritisch naar de hoes kijken, dat er geen kans is op rebreathing. Sommige hoezen zijn een soort kussen. Of gevoerd met synthetisch materiaal. Dan is het niet veilig. Wij hadden een mozesmand met een zelfgemaakte hoes van hydrofiel (katoen) en dan is het prima.

2 jaar geleden

Wij hebben hem te leen van miin schoonzus. Zij heeft hem gebruikt tot 5 maanden volgens mij, ik ga hem ook gebruiken als wieg voor naast t bed. Kan prima;)

één jaar geleden

Deze is in de aanbieding en wij twijfelen om hem aan te schaffen voor de eerste periode als wiegje bij ons op de slaapkamer. Zijn er mensen die hier ervaring mee hebben? Is het goed te doen of raden jullie aan een normaal wiegje te kopen?

één jaar geleden

Reactie op TopperAms

Deze is in de aanbieding en wij twijfelen om hem aan te schaffen voor de ee ...
Het kan wel hoor! Alleen vind ik het standaard matrasje wel erg dun. Wij hebben uiteindelijk voor een gewoon wiegje gekozen. Ook omdat je je kind dan beter ziet liggen vanuit je eigen bed 😊

één jaar geleden

Reactie op Nina99

Wij hebben hem te leen van miin schoonzus. Zij heeft hem gebruikt tot 5 maa ...
Ondertussen gebruikt vond hem bij 3maanden al krap worden. Vond hem opzich wel handig

één jaar geleden

Wij hebben deze precies en onze zoon slaapt hier heerlijk in naast ons bed. Hij is nu 6 weken. Makkelijk en lichte wieg die je makkelijk kan verplaatsen. Hij voelt zich erg geborgen erin. Heb hem echt alleen voor de eerste periode ik verwacht niet dat hij er meer dan 3 maanden in zal slapen.

één jaar geleden

Mijn meisje is twee weken inmiddels en slaapt al behoorlijk goed. S nachts in de mozeswieg. Ik heb niet die jij op de foto hebt, maar deze van katoen. Dikke aanrader

één jaar geleden

Dank voor jullie antwoorden! Ik ben er helaas nog niet helemaal over uit. Welk beddengoed gebruiken jullie voor de mozeswieg? Kan dat met gewoon 40×80 maat?

één jaar geleden

Onze dochter slaapt nu al 5 weken in die mand. Heel fijn! Wij hebben gewoon 40x80 van prenatal Hoeslakens gekocht werkt goed! Ook de lakens passen goed met instoppen . In de mand slaapt ze veel rustiger dan in het ledikant.

één jaar geleden

Reactie op TopperAms

Dank voor jullie antwoorden! Ik ben er helaas nog niet helemaal over uit. W ...
Ja ik vind hem echt super fijn dus. Hij is nu ruim 8 weken oud en slaapt er nog steeds in, en hij slaapt er heel fijn in. Hij zal helaas wel binnenkort naar de ledikant moeten want het is een grote baby. Ik heb het beddengoed wat speciaal voor wiegjes is gekocht bij de Hema werkt perfect.