6 Reacties
6 jaar geleden
Je kan je er druk over maken, maar veranderen kan je het toch niet meer. Dus dat heeft geen zin. Verder als je niet ziek was: geen problemen over het algemeen dan
6 jaar geleden
Zoals gezegd, je hebt het al gegeten, dus veranderen kun je het niet meer. Het kan gebeuren dat je er ziek van wordt, dat is dan niet zo handig.
Tip van een horeca-medewerker voor de volgende keer: kijk even op de verpakking of er een bewaaradvies na opening opstaat. Stel er staat ‘na opening beperkt houdbaar’ dan zou ik het geen 3 weken laten staan. En als je iets openmaakt waarvan je weet dat het niet snel opgaat, schrijf er even met watervaste stift de datum van opening op.
6 jaar geleden
Feta in pekelwater kun je heel lang goed houden dus zou me er niet druk om maken.
Kom zelf uit de kaaswereld en heb geregeld kazen gegeten die lang aangesneden in de koelkast hebben gelegen.
Niks mis mee zolang de kaas niet groen is geworden of als er een vachtje op is gekomen :-D
6 jaar geleden
Volgens mij wordt feta heel zuur als het niet meer goed is, dus als het nog prima smaakte en er geen schimmel op zat, zou ik me niet druk maken
6 jaar geleden
Jij bent trouwens vooral diegene die last heeft als je ziek zou worden van bedorven voedsel of voedselvergiftiging krijgt.
6 jaar geleden
Ik werk in de keuken. Geloof me als feta bedorven is merk je dat wel. Stink heel erg en het word slijmerig. Daarbij kan je de kaas vrij lang goed houden helemaal als je hem onder water bewaard.














