87 Reacties

3 jaar geleden

Qute Q-Move. Superfijne stabiele en chique kinderwagen die erg wendbaar is en makkelijk rijdt. Het is een combiwagen maar wij hebben nu de wagenbak er nog op. Ik heb al veel complimenten gekregen over onze wagen. €299,- bij Baby-Dump.

3 jaar geleden

Wij hebben een Bugaboo Cameleon gekocht op Marktplaats. Ik vind ze stervensduur, normaal rond de 900 euro. Deze mevrouw gaf er ook nog een regenkap en parasol bij. Mooie ruime wieg. Ombouwbaar tot ander zitje. Handvat in hoogte verstelbaar en als je het een paar keer gedaan hebt makkelijk in te klappen. De wielen kunnen er eenvoudig afgeklikt worden als je een kleine auto hebt. Uiteindelijk kregen wij hem voor 150 euro. Top prijs! Ziet er nog keurig uit en je kunt alle onderdelen wassen. Ieder zijn smaak maar ik vind dit echt een mooie om te zien :) Groetjes!

3 jaar geleden

Wij hebben een maxi cosi 3 in 1 kinderwagen. Hebben we van marktplaats. 150 euro. Was door vorige eigenaar bijna niet gebruikt en alles zag er nog als nieuw uit

3 jaar geleden

Kinderkraft 3 in 1 kinderwagen. Volgens mij kost deze 279,- nieuw! Ik heb hem nog niet in gebruik maar al wel opgezet en tot nu toe erg tevreden. Rijdt soepel en ziet er mooi uit, al vind ik zelf.

3 jaar geleden

Uppababy vista v2. Kost wat (€1190), maar dan heb je ook wat😋 Gekocht omdat deze ook als duo wagen gebruikt kan worden, met oog op een tweede in een jaar of 2

3 jaar geleden

Wij hebben de joolz day 3! Ik vind t een prachtige wagen. Vooral in deze kleur. Nieuwprijs met ligbak en zit gedeelte voor wanneer het kindje wat ouder is, rond de €1000,- wel duur dus. Maar van joolz worden meerdere uitvoeringen op internet aangeboden, 2e hands, die nog heel mooi en goed zijn maar zeker voor de helft van de nieuwprijs weg gaan. Dus ook zeker de moeite waard om naar 2e hands wagens te kijken. Succes!

3 jaar geleden

Joolz hub, fijn voor kleine mensen, compact licht en makkelijk met 1 hand te besturen ook ‘off Road’

3 jaar geleden

Kosten zijn tussen de 800/900 euro.

3 jaar geleden

Als ik nu mijn eerste zou krijgen zou het de stokke xplory v6 zijn of de mima xari. Allebei rond de 1100€.

3 jaar geleden

Wij hebben de Born Lucky Elegance. Het is een 3-in-1. Ben er echt super blij mee. Ziet er heel mooi uit, is erg makkelijk te besturen en voelt lekker licht aan. Makkelijk in en uit elkaar te klappen. En vooral lekker goedkoop! €350,-.

3 jaar geleden

Reactie op JosNikki

Uppababy vista v2. Kost wat (€1190), maar dan heb je ook wat😋 Gekocht omda ...
Zelfde gekocht, alleen dan in grijs. Ook om dezelfde reden gekocht!! Blij mee!!!!

3 jaar geleden

Wij hebben de stokke trailz. Met de reiswieg en het zitje waren wij geloof ik 1200 euro kwijt met black friday. Dan moet je nog wel een aparte autostoel. Deze gekozen omdat mijn man en ik allebei lang zijn, en deze kinderwagen is echt het hoogste :)

3 jaar geleden

Wij hebben deze. 3 in 1 voor net geen 600 euro.

3 jaar geleden

Reactie op Leenversteeg

Zelfde gekocht, alleen dan in grijs. Ook om dezelfde reden gekocht!! Blij m ...
Hier ook de uppa vista 2! Een blauw grijzige🤗. Mega blij mee

3 jaar geleden

Wij hebben de Joolz Geo 2! Wilde een kinderwagen graag nieuw, voor lange mensen en met grote mand (lopend boodschappen doen). Joolz is niet goedkoop, dus heb bewust aanbiedingen in de gaten gehouden.. deze uiteindelijk nieuw voor €799 gekocht met gratis Joolz voetenzak!

3 jaar geleden

Wij hebben de Stokke Trailz all terrain. Wij hebben hem gekocht met bijbehorende luiertas, parasol en bekerhouder. +/- 1600 euro kwijt. Wij zijn er heel blij mee! Ik ben 1.65 en mijn vriend 1.90 het is fijn dat die in hoogte goed verstelbaar is!

3 jaar geleden

Wij hebben deze gekocht in de aanbieding voor 550 euro, normaal 799. Het is de Travaler van de Babydump (by Mutsy) vooral deze gekozen omdat mijn vriend 2 meter is en deze een hoog frame heeft.

3 jaar geleden

Reactie op KayleighxMason

Wij hebben de Stokke Trailz all terrain. Wij hebben hem gekocht met bijbeho ...
Ik was met bekerhouder en reiswieg bij babydump €950,- kwijt ! Was toevallig ook de laatste die ze hadden dus kregen extra korting.

3 jaar geleden

Wij hebben een Adventure X-line V2 Domino. 3 in 1. €399,- bij de babydump. Erg fijne lichte wagen, maar toch stevig. Goed wendbaar. Makkelijk in te klappen. Fijn te gebruiken op verschillende ondergronden.

3 jaar geleden

Reactie op avs1991

Wij hebben de Joolz Geo 2! Wilde een kinderwagen graag nieuw, voor lange me ...
Wij hebben die ook en ook die kleur! Helemaal verliefd op en kan niet wachten om ermee te gaan wandelen 😍.