14 Reacties

één jaar geleden

Geen ervaring mee. Maar waarom wil je dat drinken? Om de bevalling op te wekken? Ik zou het niet doen. Je kindje komt als hij/zij er klaar voor is.

één jaar geleden

Ik ga het zelf toevallig ook gebruiken. Ze raden frambozenbladthee aan in de 3 weken voor de bevalling en vrouwenmantelthee pas na de bevalling. Je kunt er ook gewoon ijsthee van maken maar dan moet je het wel heel lang laten trekken, moet je even opzoeken via google hoe je dat het beste kan doen.

één jaar geleden

ik heb ze ook geprobeerd vanaf week 36! en dadels eten (alleen die laatste heb ik het idee baat bij ehad te hebben dmv weinig bloedverlies en daardoor een sneller herstel) de thee versies hebben ni3ts uotgwmaakt zat met 42 weken nog potdicht en alles opgewekt.

één jaar geleden

Reactie op NJ88

Geen ervaring mee. Maar waarom wil je dat drinken? Om de bevalling op te we ...
Het is voor meer dan alleen ‘de bevalling opwekken’. Ik snap dat m’n baby er niet uit komt door thee, maar het zal zeker kunnen helpen bij je bevalling en herstel.

één jaar geleden

Ik zou niet en en. Doen Vrouwenmantel is overige 's beter na de bevalling

één jaar geleden

Ik ben sinds deze week (ben nu 37+6) gestart met frambozenbladthee en moringathee, neem van allebei maar 1 kop want ben niet zo'n theeleut haha. Frambozenbladthee is vooral voor goeie spierwerking van je baarmoeder, moringa voor beter herstel na de bevalling. Ben benieuwd.

één jaar geleden

Waar kopen jullie frambozenblad thee? Nog nooit in de supermarkt tegengekomen of heb ik er gewoon over heen gekeken..? 😅

één jaar geleden

Ik dronk frambozenblad thee vanaf week 37, geen idee zo waar ik het weg had. Was heel vies. Had gelezen dat het kon helpen bloedverlies tijdens het bevallen en vloeien nadien minder intens zou maken. Geen idee of het daar door kwam, maar ik ben maar 100ml verloren tijdens de bevalling en maar 3 weken gevloeid😄

één jaar geleden

Waar kopen jullie frambozenblad thee? Nog nooit in de supermarkt tegengekom ...
Je kan dit bij een natuurwinkel kopen. Even goed erop letten dat er dan echt alleen framboosblad inzit. Ik wou de mijne kopen bij mama-thee.nl maar die site ligt er voorlopig uit. Je kan hier potjes kopen. Ik heb hier mijn moringa vandaan. Zij hebben hele zuivere kruiden. https://nl.pit-pit.com Helaas was hun framboosblad op, die heb ik van Jacob Hooy uit een natuurwinkel.

één jaar geleden

Ik heb vanaf 36 weken Frambozenbladthee gebruikt. Eerst 2 kopjes per dag en dan iedere week er eentje bij per dag. Ik ben het gaan drinken omdat ik bang was om uit te scheuren aangezien mijn kindje al flink geschat werd. Uiteindelijk heeft mijn persfase maar 20 minuten geduurd, ik had maar 3 hechtingen met een 9 ponder en mijn baarmoeder is heel snel terug gekrompen! Misschien heb ik gewoon heel veel geluk gehad maar ik zou het zeker proberen!

één jaar geleden

Ik heb het vanaf 36 weken gedronken ongeveer 2 koppen per dag of zo... ik had al vanaf 25 weken erge bekkenpijn en bandenpijn, kon nog amper lopen/zitten in de laatste 2 maanden was erg pijnlijk allemaal. Mijn dochter is met 37 weken geboren, helemaal gezond en klaar om eruit te komen 🥰 geen idee of het met de thee te maken had hoor!

één jaar geleden

Heel erg bedankt voor jullie reacties! Ik ga het volgende week eens aanschaffen en duimen dat het helpt voor een goed herstel en vlotte bevalling!

één jaar geleden

Reactie op vivje2404

Je kan dit bij een natuurwinkel kopen. Even goed erop letten dat er dan ech ...
Dus die van Jacob Hooy is goed?

één jaar geleden

Ik heb het beide gedronken, en dadels gegeten. Goed en super snel hersteld en minimaal na gebloed. Geen idee of het daar door kwam 😊 ik heb t van jacob Hooy gekocht, alleen online! Nu drink ik het nog als ik ongesteld ben, helpt goed