13 Reacties

2 jaar geleden

https://www.kieskeurig.nl/winkels/pinkorblue.nl/reviews Ik betaal met zoiets altijd achteraf. Was dit geen optie? Het kan idd wel komen door de drukte vam Black Friday. Staat niets in je ongewenste mail?

VRIEND

2 jaar geleden

Zou gewoon even afwachten. Heb even teruggekocht. Bij mij kwam de factuur/bevestiging ook de volgende dag per mail. Heb je al in je spam-map gekeken? Bestelling gewoon netjes geleverd gekregen. Bij twijvel kan je ze even bellen of het goed is gegaan. Met Black friday zullen de pakketbezorgers het komende week ook vast beren druk hebben dus kan ook zijn dat bestelling wat later aankomt.

2 jaar geleden

Nee staat ook niet bij spam. Er zal niets anders op zitten dan wachten vrees ik, toch bedankt

2 jaar geleden

Nee staat ook niet bij spam. Er zal niets anders op zitten dan wachten vree ...
Volgens mij hebben wij dit ook gehad. We hebben er twee keer wat besteld en beide wel gewoon ontvangen hoor! De eerste keer had ik ook stress ging ook om best wat geld, maar uiteindelijk allemaal netjes binnengekomen!

2 jaar geleden

Gewoon even bellen ?

2 jaar geleden

Misschien heb je het verkeerde e-mailadres ingevuld? Hartstikke grote en betrouwbare partij hoor!! Komt goed.

2 jaar geleden

Reactie op bébé5juni

Gewoon even bellen ?
Ja precies, maandag gaan we even bellen. Heb er op zich wel vertrouwen in hoor, is te vergelijken met bol.com lijkt me

2 jaar geleden

Wij hebben daar anderhalf jaar geleden besteld en volgens mij kwam er ook niet direct een order bevestiging. Wel heel netjes en onbeschadigd ontvangen

2 jaar geleden

Ook ik heb daar pas besteld. Netjes ontvangen!

2 jaar geleden

Ik heb goede ervaring met Pinkorblue. Heb in de zomer last minute de Hauck Sportwagen Runner 2 Black gekocht voor onze vakantie. Ik had toevallig de bestelling geplaatst op het moment dat ze de kortingen aan het doorvoeren waren. Ik had wel betaald maar kreeg geen bevestiging van de aankoop. Na contact met de klantenservice werd alles netjes en snel geleverd. Kreeg ook de tip om de bestelling te annuleren en het opnieuw te bestellen om de korting mee te kunnen pakken. Scheelde €30 ofzo. Dus even bellen en dan komt het goed. Geen reden tot stress 😉

2 jaar geleden

Bedankt voor de reacties iedereen, voel me al een stuk geruster nu

2 jaar geleden

Update: deze ochtend netjes de bevestiging ontvangen 🥰🥰

2 jaar geleden

Iemand die weet wat hiermee wordt bedoeld?