8 Reacties
4 jaar geleden
Volgens deze site zou het mogen:
https://www.nutriciavoorjou.nl/zwangerschap/voeding/eieren/

4 jaar geleden
Reactie op DEE2209
Ik heb laatst mijn cupcakes ook zelf gebakken en de botercreme gebruikt van ...
Ik wil expres de itiliaanse gebruiken deze is wat steviger maar bedankt voor de tip!
4 jaar geleden
Reactie op Popo
Gepasteuriseerd wil zeggen dat het zo verhit is dat bacteriën dood zijn. Pe ...
Ah kijk top! Ik hoop ook dat het maar bij mij gaat lukken
4 jaar geleden
Super dankjewel!
4 jaar geleden
Ik heb de botercreme variant van de Italiaanse nog nooit gebruikt maar ik neem even aan dat je bedoelt op basis van Italiaanse merengue?
Die wordt gemaakt van kookschuim, suikerstroop op 120 graden bij de opgeklopte eiwitten doen. Hierdoor garen de eiwitten, je pasteuriseert ze dan eigenlijk zelf. Zou dus veilig moeten zijn!
Geen ervaring met het werken met gepasteuriseerde eiwitten hier, werk eigenlijk altijd met Italiaanse merengue met rauwe eiwitten precies om deze reden.














