27 Reacties

2 jaar geleden

Weet niet hoe groot die zakken zijn maar in de We-Too luieremmer kun je eigen zakken doen.

2 jaar geleden

Luiers moeten toch bij restafval? Ontopic: wij hebben een diaper champ en daar kunnen normale vuilniszakken in, dus dat zal met deze zakken ook wel gaan denk ik.

2 jaar geleden

Ken de zakken niet, maar wij gebruiken pedaal emmerzakken in de we-too.

2 jaar geleden

Reactie op Anna2209

Luiers moeten toch bij restafval? Ontopic: wij hebben een diaper champ en ...
Thanks, ik zal het type emmer eens opzoeken! Luiers kunnen bij het restafval, maar in het dorp hebben we een container voor incontinentiemateriaal en daar mogen luiers en billendoekjes, in deze afvalzakken, in. Wel de moeite om te kijken of je gemeente dat ook heeft, want het scheelt veel ruimte in je container. En het wordt gerecycled. 😊

2 jaar geleden

Bij ons heb je dezelfde zakken. Grote en kleine zakken. De grote passen in een grote pedaalemmer van 50 liter. Wij gebruiken gewone doorzichtige pedaalemmer zakken in een 'ouderwetse ' luieremmer. Dagelijks of om de dag knoop ik deze dicht en gooi ik ze in de berging in de grote bak. Hierdoor geen vieze luchtjes. 1x per twee weken breng ik alles weg.

2 jaar geleden

Ik merk namelijk als ik ze direct in de gemeente zakken gooi. Ik na een paar dagen toch vanalles ruik

2 jaar geleden

Weet niet hoe groot die zakken zijn maar in de We-Too luieremmer kun je eig ...
Ik zal eens kijken of de zakken groot genoeg zijn voor in de we-too. Zoiets zoek ik in elk geval!

2 jaar geleden

Wij hebben een Chico luieremmer. Daar moet je je eigen zakken in doen dus dit past wel. Als je hem opendoet ruik je wel even de luier, maar dicht ruik je niets. Om de twee/drie dagen moeten we hem legen.

2 jaar geleden

Ik denk dat we too geschikt is! Kunnen ook gewone zakken in. In de emmer zit een ring en daar doe je de zak omheen. Ieder zak blijft dan wel goed hangen. Ik ben jaloers op je gemeente!! Wij moeten betalen voor iedere vuilniszak 😫

2 jaar geleden

Ik heb een Tommee Tippee. Daarin draaien cassettes, maar ik heb er nog zo'n zak in. Precies die van jouw foto. Daarin lever ik ze in. Die passen precies. En omdat er nog een ring overheen gaat van het deksel, zakken ze ook niet naar beneden. Stinkt niet, maar dat komt door het cassettesysteem denk ik, maar le zou hem ook zonder cassette kunnen gebruiken.

2 jaar geleden

Ik denk dat we too geschikt is! Kunnen ook gewone zakken in. In de emmer zi ...
Bij veel gemeentes mag je de zakken ook gratis naar de milieustraat brengen. Misschien is dat bij jullie ook zo? Hier wel en ik kan ze gratis bij de opvang inleveren. Scheelt veel, want ik betaal ook voor de legingen van de container.

2 jaar geleden

Hier passen de zakken van de gemeente in de we too luieremmer. Zijn er erg blij mee

2 jaar geleden

Ik denk dat we too geschikt is! Kunnen ook gewone zakken in. In de emmer zi ...
Thanks, ik ga even kijken of de zakken niet te groot zijn voor de We-Too emmer. Hopelijk niet, want dan zou dat een perfecte optie zijn. Als de zakken te groot zijn, kijk ik even verder naar een ander merk. Overigens belachelijk dat niet iedere gemeente dat heeft! Het is beter voor het milieu en het scheelt ook zoveel afval in onze eigen container. Daar heb ik het wandelingetje naar de container graag voor over. Hopelijk verandert dat snel bij jullie gemeente.

2 jaar geleden

Deze heb ik en doe daar de zakken van de gemeente in. Als de emmer vol is heb je nog genoeg ruimte om de zak dicht te knopen.

2 jaar geleden

Hier gaan de luiers gewoon bij het restafval. Ondergrondse containers hier dus geen gedoe met volle containers en betalen per container.

2 jaar geleden

Deze passen precies in onze we too luieremmer! 👌🏼👌🏼

2 jaar geleden

Reactie op PietjePluk

Thanks, ik ga even kijken of de zakken niet te groot zijn voor de We-Too em ...
De we too is geschikt voor zakken van 20-25 liter

2 jaar geleden

Ik gebruik luierzakjes en daar kan je een stuk of 3 in doen en gooi het dan in de container buiten

2 jaar geleden

Reactie op Meringue04

Bij veel gemeentes mag je de zakken ook gratis naar de milieustraat brengen ...
Helaas, heb ik al naar gekeken 😔 nu weer 3 dagen opvang dus scheelt al wel weer wat afval. In onze onder grondse past 1 vuilnis zak van 30 liter. Maar als ik het goed doe, dan gaan er 2 luierzakken in en een vuilniszak van al het restafval in huis. Dat kost mij 1 euro per keer. Ik heb er een dagtaak aan 😅 Mijn peuter had ik al wel met 2 jaar zindelijk. Dit is wel een goede stimulans 🙈 Maar in ieder geval bedankt voor de tip 😊

2 jaar geleden

Helaas, heb ik al naar gekeken 😔 nu weer 3 dagen opvang dus scheelt al wel ...
Ohh ik had voorheen ook van die ondergrondse. Dat geprop altijd om die zak er zoveel mogelijk in te krijgen... 😅