8 Reacties

4 jaar geleden

Ooohh dit had ik graag gewild. Als ik ooit nog eens zwanger mag worden houd ik het ook een verassing. Zo leuk eigenlijk. Mijn vriend wilde het super graag van tevoren al weten, tsja toen was ik ook erg benieuwd 😅

4 jaar geleden

Ooohh dit had ik graag gewild. Als ik ooit nog eens zwanger mag worden houd ...
Bij de eerste wou ik het graag weten voor de naam en kleertjes etc.. Achteraf bleek dat we een heel unisex smaak hadden qua kleertjes. Omdat je bij een tweede net iets meer weet wat er op je afkomt is dit wel een leuk verrassingseffect. Vooral idee van m'n partner, maar ik ben er ook wel blij mee. 😊

4 jaar geleden

Wij willen het geslacht ook niet weten! Maakt het voor ons veel specialer. Geboorte kaartje zal zoiets als dit worden. (Andere naam dan wel). En doopsuiker weet ik niet wat het is, ben van NL.

4 jaar geleden

Bij de eerste wilde we het niet weten. Dus nu weer niet. Hebben zowel een jongensnaam en een meisjesnaam. Ook voor beide een proef geboortekaartje besteld. Als de baby geboren is, kan je het kaartje aanpassen en zo bestellen.

4 jaar geleden

Wij weten het geslacht ook niet en willen het ook nog niet weten. Wij houden best van unisex spulletjes dus dat was wel makkelijk. Geboortekaartje hebben we zelf ontworpen en kan ook voor beide geslachten. Ik hou zelf van donkerblauw dus de enveloppen zijn ook donkerblauw. Als ook de wandelwagen trouwens, die is in de kleur denim. Wel hoor ik dan van familie ofzo van ohw een blauwe wandelwagen? Wordt vast een jongen! Dat weten jullie vast al. Uhh nee :) weten we dus niet.

4 jaar geleden

Ik heb 2 meisjes, en allebei een verrassing. Verloskundige zegd dat de bevalling gaat altijd beter als jij de geslacht niet weten.

VRIEND

4 jaar geleden

Hier kiezen wij ook voor de verrassing. Ik denk dat dit geen invloed heeft op het geboortekaartje behalve dan de naam die erop komt.

4 jaar geleden

Wij weten het nu voor de derde keer niet. Kamertje, kaartje en kaartjes unisex. En we hebben altijd 2 namen.