22 Reacties

4 jaar geleden

Nog niet mee gemaakt, maar ga je wel succes wensen met je bevalling, dat zou vast niet lang meer gaan duren. 🤗🤗🤗🤗🤗

4 jaar geleden

Reactie op XMiniMeX

Nog niet mee gemaakt, maar ga je wel succes wensen met je bevalling, dat zo ...
Voelt zoooo gek, dat strippen van de baarmoederhals. Maar superlief dit, dankjewel! 🥰 Hoe ver ben jij nu?

4 jaar geleden

Zal niet meer lang duren. Hier geen ervaring maar wil je succes wensen met de bevalling 😘

4 jaar geleden

Reactie op Liez Nguyen

Voelt zoooo gek, dat strippen van de baarmoederhals. Maar superlief dit, da ...
29 weken maar kan niet wachten tot ze komt hoor. Al dat zoetsappige zwanger gedoe roze wolk en bla bla bla, ik ben blij als het erop zit en me lijf weer een beetje terug krijgt. Heb der gezegt als ze met 37 weken komt dan staat de eerste 1000 al op je rekening hahahaha. En graag gedaan uiteindelijk doen we het allemaal daarvoor de bevalling dat je die kleine eindelijk vasthouden kan.

4 jaar geleden

Reactie op XMiniMeX

29 weken maar kan niet wachten tot ze komt hoor. Al dat zoetsappige zwanger ...
Voorzichtig wat je wenst... Tevroeg bevallen is echt geen pretje... Hoop voor je dat je ruim de 37 weken voorbij komt, dat is veel beter voor je kindje, en geloof mij oom voor jezelf 🙂

4 jaar geleden

Reactie op Veertje83

Voorzichtig wat je wenst... Tevroeg bevallen is echt geen pretje... Hoop vo ...
Tuurlijk is het gezonder dat is een gegeven feit 😉, nu zijn wij allemaal in de familie van 37 of 38 weken de kans zit er dus goed in. Gelukkig met alle nieuwe technieken van nu kan je met 37 weken na 5 dagen het ziekenhuis hier in Zwitserland gewoon verlaten mef de kleine. Of het beter voor mezelf is om het te laten duren geen idee eigenlijk, heb ik nooit bij stil gestaan. Dat gaan we vanavond is opzoeken want slapen zit er toch niet in voorlopig.

4 jaar geleden

Reactie op Liez Nguyen

Voelt zoooo gek, dat strippen van de baarmoederhals. Maar superlief dit, da ...
Hoe is het met je, al een beetje vaart erin🤗

4 jaar geleden

Reactie op XMiniMeX

Tuurlijk is het gezonder dat is een gegeven feit 😉, nu zijn wij allemaal i ...
Ons kindje is 2weken geleden met een spoed keizersnee met precies 34 weken geboren. De dag ervoor waren m'n vliezen spontaan gebroken. Onze kleine man ligt in het zh te vechten. En gelukkig doet hij het goed, maar eer hij naar huis kan moeten we toch wel van de uitgerekende datum uitgaan. 29 oktober. Het is in de zin gezonder voor jezelf omdat heen en weer reizen continu echt ook energie vreet en continu zorgen niet altijd bij je kleintje kunnen zijn, ik gun het niemand! Je kan het zh verlaten, en ik hoop dat alles dan goed iz voor julie ik vind het verschrikkelijk dat onze kleine man in het zh lig, maar ben blij met de regels die er hier zijn voor je hem mee naar huis krijgt. Hij mag 5 dagen geen incidenten hebben voor hij mee mag. Gebeurt er iets op de 4de dag dan begint het tellen opnieuw.....

4 jaar geleden

Reactie op Veertje83

Ons kindje is 2weken geleden met een spoed keizersnee met precies 34 weken ...
Och arme. Ik hoop dat die het goed maakt en je hem snel mee mag nemen. Ik ken de ellende mijn tweeling zusjes zijn ook met 31 weken ter wereld gekomen. Is inderdaad een heel gedoe met het heen en weer reizen, maar ook emotioneel las je ze weer moet achterlaten. Neem me niet te serieus dat ik wens eerder te bevallen, met als gevolg dat me kleine dame zou moeten knokken voor haar gezondheid. Daar tekent natuurlijk geen enkele ouder voor, tenminste dat mag ik hopen. Hoe doet hij het nu en jijzelf ook, ik weet dat ze in Nederland je niet zolang in het ziekenhuis houden ook niet na een keizersnede.

4 jaar geleden

Vorige zwangerschap gestript om 11 uur 's morgens en dan 's nachts wakker geworden om 2 uur met weeën om de 5 minuten en 3 cm opening.

4 jaar geleden

Reactie op XMiniMeX

Och arme. Ik hoop dat die het goed maakt en je hem snel mee mag nemen. Ik k ...
Ik ben 8 dagen in het zh geweest 1 dag langer dan eigenlijk mocht omdat ik er een baarmoederontsteking bij kreeg. Vanaf vorige week woensdag is het dus elke dag heen en weer reizen. Erg vermoeiend, maar heb het over voor ons mannetje. Thomas doet het best goed, heeft alleen echt nog een premature ademhaling. We hopen dat dat snel voorbij gaat maar dat kan best nog wel even duren. Ik ben hele dagen in het ziekenhuis, en het is echt verschrikkelijk om savonds weer naar huis te moeten. Kom je thuis alles is al klaar maar hij moet in het ziekenhuis blijven. M'n hart breekt iedere avond. En ik weet heus wel dat ze goed voor hem zorgen maar ik wil hem zo graag thuis hebben, gewoon in z'n eigen wiegje waar hij hoort....

4 jaar geleden

Reactie op Veertje83

Ik ben 8 dagen in het zh geweest 1 dag langer dan eigenlijk mocht omdat ik ...
Ja kan ik me helemaal voorstellen verschrikkelijk dat achterlaten hoop dat je Thomas snel mag mee nemen naar huis. Op hoeveel goede dagen staat de teller nu, zou toch heerlijk zijn als die binnen 2 weekjes mee mag. Is er eigenlijk ook open beleid hier mag je 24/7 bij de kleine zijn ook als je midden in de nacht zoiets heb van jawel nu wil ik gaan. Hier is dat zo daarbij je de eerste 2 weken bij de kleine blijft in het ziekenhuis, borstvoeding word dan ook al geprobeerd en gestimuleerd. Daarnaast ben je ieder moment welkom elke bedje heeft en relax stoel waarin je dan ook comfortabel er bij kan blijven.

4 jaar geleden

Reactie op XMiniMeX

Ja kan ik me helemaal voorstellen verschrikkelijk dat achterlaten hoop dat ...
Ik zou hier ook 24/7 erbij mogen, maar zelf moet ik ook nog eens slapen. Ik ben hier vaak vanaf half9 smorgens tot vaak half 9 savonds. Hij had vandaag mee naar huis gemogen maar gisteren heeft hij een incident gehad.... De teller staat dus weer op 1 helaas... Borstvoeding wordt hier ook gestimuleerd, maar drinken uit de borst heeft Thomas echt de kracht nog niet voor dus ik kolf alles af. Hij krijgt volledig moedermelk gelukkig. Dat stimuleren ze hier ook heel erg ook omdat het schijnt dat als kinderen prematuur geboren zijn er in bv nog extra dingen zitten wat bv nog belangrijker maakt voor de baby's .

4 jaar geleden

Reactie op Veertje83

Ik zou hier ook 24/7 erbij mogen, maar zelf moet ik ook nog eens slapen. Ik ...
Ja precies mooi dat je er 24/7 bij mag zijn, en ja slaap heb je zeker wel nodig breekt je helemaal op zo'n dag op de afdeling. Wat jammer zeg dat je weer 4 dagen moet afwachten. Maar beter nog 4 dagen en er helemaal klaar voor dan dat er thuis zich wat voor doet. Hou ons op de hoogte wanneer die kleine tijger ontslagen word, wens je al het goede toe en duim met je mee. 🤗🤗🤗

4 jaar geleden

Reactie op BLOEM90

Zal niet meer lang duren. Hier geen ervaring maar wil je succes wensen met ...
Hoop het, hahaha. Zijn een dag verder en meneer praktiseert er niet over 😢 Dankjeweeeel! 🥰 Hoe ver ben jij nu?

4 jaar geleden

Reactie op XMiniMeX

29 weken maar kan niet wachten tot ze komt hoor. Al dat zoetsappige zwanger ...
Aaah zo spannend nog! Ik snap je, al dat baby gebrabbel er omheen komt je op een gegeven moment je keelgat uit, haha. HAHAHAHA! Ik begrijp je zoooo goed! Hier nog geen beweging in te krijgen met de kleine man. We zijn een dag verder en naast wat weetjes hier en daar, is er niks gebeurd. Volgens mij vindt ‘ie het wel best in hotel mama 😂

4 jaar geleden

Reactie op Dani-24

Vorige zwangerschap gestript om 11 uur 's morgens en dan 's nachts wakker g ...
Oeh! Dus bij jou was het wel echt een opwekker voor de bevalling? Hoe ver was jij toen en had je toen ook al ontsluiting? Ik ben nu een dag verder en niet echt het idee dat het veel uitgehaald heeft naast de kleine weetjes hier en daar..

4 jaar geleden

Reactie op Liez Nguyen

Aaah zo spannend nog! Ik snap je, al dat baby gebrabbel er omheen komt je o ...
Echt mannen heh zijn niet vooruit te branden als ze op hun gemak zijn 😂.

4 jaar geleden

Reactie op XMiniMeX

Echt mannen heh zijn niet vooruit te branden als ze op hun gemak zijn 😂.
HAHAHAHA! Zo echt! Inmiddels bevallen trouwens sinds gistermiddag van een klein lief ventje die inderdaad in 1e instantie maar niet wilde komen. Hoe gaat ‘ie bij jou?

4 jaar geleden

Reactie op Liez Nguyen

HAHAHAHA! Zo echt! Inmiddels bevallen trouwens sinds gistermiddag van een k ...
Echt oooow gefeliciteerd daar is die dan eindelijk 🙈. Die van mij tsjah die moet nog effe 29+5 dus we hebben er nog min 8 te gaan 😉. Dan eindelijk kan ik weer slapen hoop ik zeggen ze nu pak je rust geniet van je slaap nou dikke..... 2 uurtjes en dat is het weer klaar. Hoe is de bevalling gegaan allemaal voorspoedig verlopen verder?