38 Reacties

één maand geleden

Misschien kan je via Vinted of Marktplaats een goede tweedehands vinden?

één maand geleden

Reactie op Frummel1991

Misschien kan je via Vinted of Marktplaats een goede tweedehands vinden?
Jaa ik had al gekeken maar daar durven ze ook nog €800/1000 te vragen voor een oud ding of een met zware gebruikers sporen, is niet erg hoor maar kan voor die prijs net zo goed een nieuwe kopen

één maand geleden

Quote duo kinderwagen nieuw 679,-

één maand geleden

Reactie op moedervan1D

Quote duo kinderwagen nieuw 679,-
Kan de ligbak hierbij ook boven aan en dan het zit gedeelte naar voren wijzen? Op de site zie ik deze posities niet namelijk

één maand geleden

En zo'n dubbele buggy waarvan er 1 plat kan? Bij ons op het kdv heeft een moeder er een soort babynestje in liggen, waarmee ze ook de baby uit de buggy tilt en dit was dan lekker warm voor de winter. Haar oudste is bijna 3 jaar maar gaat nog graag erin zitten. Meerijdplankje hebben wij voor de oudste. Gebruikt hij sinds 18mnd (liep pas vanaf 16 mnd en we hadden het erop gezet om te oefenen). Hij was 23mnd toen zn broertje geboren werd en hij kan nu nog steeds wel jammeren dat hij wil zitten of getild wil worden. Zijn nu bijna 3 en 1 jaar.

één maand geleden

Ik hoor goede verhalen over deze en de prijs valt mee https://www.deryan.com/products/evy-v2-zwart-2-seat?variant=47207905263954

één maand geleden

Wij hebben de Thule Urban Glide Duo voor 400 euro van MP gehaald. Moet je wel apart nog een bak hebben voor de baby. Onze oudste is inmiddels 3,5 en we gebruiken hem nog steeds wel eens, dus met een eenjarige zou ik écht wel investeren in een tweedehands goede wagen ipv goedkope meuk. Huren via Tiny Library zou ook nog kunnen!

één maand geleden

Reactie op Char1992

En zo'n dubbele buggy waarvan er 1 plat kan? Bij ons op het kdv heeft een ...
Slim!!! Ik ga eens kijken ik heb indd gewoon een baby nestje miss dan zo'n man der bij

één maand geleden

Je oudste word binnebkort 1? Dan ga je hem denk ik echt nog wel een hele poos kunnen gebruiken.

één maand geleden

Reactie op Wallflower

Jaa ik had al gekeken maar daar durven ze ook nog €800/1000 te vragen voor ...
Met een beetje zoeken vind je iets oudere modellen van de Bugaboo Donkey zeker wel voor rond de 500 euro. Denk dat je daar meer plezier van hebt dan een nieuwe van een minder goed merk. En gezien de leeftijd van de oudste denk ik dat je hem nog lang zal gebruiken.

één maand geleden

https://www.bol.com/nl/nl/p/deryan-evy-v2-kinderwagen-2in1-duo-kinderwagen-uitbreidbaar-inclusief-reiswieg-en-zitje-navy/9300000169695653/?Referrer=ADVNLGOO002031-S--9300000169695653&gad_source=1 Dit leek mij wel een mooie duo optie. Als je zoontje straks wel kan lopen kun je hem ook als enkele wagen gebruiken. Kun je wat je nu hebt weer verkopen en zit je niet met drie verschillende kinderwagens.

één maand geleden

Ik had er een van topmark vond die echt fijner rijden dan de (duurdere) wagens die ik ook had geprobeerd

één maand geleden

Ik zou even op mp kijken. Staan er vaak genoeg op voor weinig!

één maand geleden

Bij mij zal er straks 14 maanden tussen mijn eerste en tweede schelen. Ik heb wel een Joolz Geo 2 gekregen (bij mijn eerste) van een vriendin en op marktplaats dan de uitbreidingsset voor 150 gekocht. Op marktplaats zie je wel complete sets van 200 a 400 euro. Een Joolz is wel een hele goede kinderwagen en de uitbreidingsset daarvoor is bij de boodschappen bak, dus dat is handiger dan zo’n hele lange of hele brede duowagen.

één maand geleden

Ik zou met dit leeftijdsverschil zéker een duowagen kopen. Mijn kinderen schelen 14 maanden en m’n oudste kon al met 11 maanden goed lopen. Maar nu zijn we een jaar verder en het is nog steeds echt onmisbaar. Heb wel sinds m’n jongste 7 maanden is de duowagen ingeruild voor de duobuggy. Net even wat compacter met inklappen/meenemen vooral. Maar alles via Marktplaats dus het heeft me echt weinig gekost.

één maand geleden

Reactie op hamburger

Ik zou met dit leeftijdsverschil zéker een duowagen kopen. Mijn kinderen sc ...
Ohja wij hadden trouwens de Easywalker Harvey 3 wagen en nu de Deryan rolo x2 duobuggy. Allebei echt top dingen.

één maand geleden

Is jullie ervaring beter met 2 zittingen naast elkaar of 2 onder elkaar?

één maand geleden

Reactie op Wallflower

Is jullie ervaring beter met 2 zittingen naast elkaar of 2 onder elkaar?
Allebei gehad, achter elkaar was praktischer in winkels etc omdat je niet zo breed bent. Maar naast elkaar kunnen ze allebei rondkijken. Vooral als de baby dus wat ouder wordt, is dat erg fijn anders gaan ze zich vervelen (was hier vanaf 7 mnd ongeveer). Als ik zou moeten kiezen zou ik dus zeggen naast elkaar.

één maand geleden

Wij hebben de Easywalker Harvey2 bij onze oudste gekocht, toen al voor een prima prijs omdat de Harvey3 uit kwam. Nu is de 5 uit, en hebben ze em voor €399 bij Van Asten. Misschien een optie? Echt een fijne en stevige kinderwagen! Misschien kun je je eigen kinderwagen ook voor een mooie prijs op MP kwijt en dan daar een andere voor open?

één maand geleden

Ik heb een hele nette duowagen te koop, slechts een jaar gebruikt en nog super netjes. Weet niet waar je vandaan komt of hoe ver je ervoor wilt rijden. Ik weet niet of ik hier een link mag plaatsen naar Marktplaats, maar je mag me altijd een berichtje sturen.