52 Reacties

3 jaar geleden

Kun je niet een stel met pannetjes gebruiken, dat jij dan je eigen pannetje hebt?

3 jaar geleden

Lijkt me juist ideaal! Met gourmetten heb je juist je eigen pannetje en bepaal je zelf hoe doorbakken je alles maakt. Wij gaan ook gourmetten. Ik eet geen vlees (los van de zwangerschap) en eet dan vega hamburger stukjes enzo, miss is dat iets voor je? Daarnaast veel groentes en brood. En sommige soorten vis mag je ook. Zou me niet te druk maken!

3 jaar geleden

Gourmetten is juist heel veilig voor je want dan beslis je zelf hoever je het door bakt.

3 jaar geleden

Ik was vorige kerst ook zwanger maar heb wel gewoon meegedaan met gourmetten. Laat jouw stukjes vlees lekker goed bakken, gebruik je pannetje als het even kan en neem alleen dingen die je gewoon mag eten tijdens de zwangerschap (bv geen tonijn of iets dergelijks). En geniet ervan!

3 jaar geleden

Of je eigen hoekje op de plaat? Zo doen wij het ook, ik als vegetarier een eigen hoekje waar ik mn dingetjes bak en de vleeseters de rest van de plaat. Werkt prima!

3 jaar geleden

Wat lijkt je er niet handig aan? Je bakt je eigen vlees in je eigen pannetje toch?

3 jaar geleden

Ideaal toch gourmet, je kan zelf bepalen wat je erop doet… en wat je dus wel of niet wil eten en hoe je dat bakt. Ik snap niet waarom dat niet zou gaan.

3 jaar geleden

Ik zie geen probleem

3 jaar geleden

Ik zie echt geen enkel probleem met gourmetten

3 jaar geleden

Nee, lekker je eigen vleesjes goed doorbakken. En geen kruisbesmetting, dus 1 vork voor het rauwe erop leggen, spateltje voor omdraaien en een andere vorm voor je vlees dat gaar is.

3 jaar geleden

Reactie op xxTessa

Nee, lekker je eigen vleesjes goed doorbakken. En geen kruisbesmetting, dus ...
Vork*

3 jaar geleden

Het doorbakken heb je idd zelf in de hand. Ik zou er vooral ook op letten dat niet direct al het vlees op tafel wordt gezet i.v.m. de groei van bacteriën. Weet niet hoe lang jullie bezig zijn met gourmetten, maar wij doen altijd stukje voor stukje en dus heel lang tafelen. Ik zou dus kleinere schaaltjes vlees maken en de rest in de koelkast bewaren.

3 jaar geleden

Wij gaan ook 2x gourmetten komende weken, zie zelf het probleem niet zo eigenlijk!

3 jaar geleden

Wij gaan ook gourmetten. Ik ben dan 23 weken. Maak me nergens druk om. Mensen weten toch wel dat ze niet in de buurt moeten komen met vleessappen aangezien ik vegetariër ben. Maar anders zou ik me er ook niet druk om maken

3 jaar geleden

Ik heb me hier echt nog nooit druk om gemaakt. Wij gaan ook gourmetten, ik ben dan 34 weken zwanger. Gewoon je eigen vlees goed doorbakken

3 jaar geleden

Ik zou me er geen zorgen om maken. En mocht je op safe willen dan kun je je eigen bordje vlees afgedekt in de koelkast zetten en een apart pannetje voor jezelf gebruiken.

3 jaar geleden

De sappen die op de plaat lekken bakken meteen goed door, dus zolang jij je vlees goed doorbakt is er echt geen probleem hoor.

3 jaar geleden

Is toch juist ideaal? Dan ben je er zeker van dat alles doorbakken is.

3 jaar geleden

Heel erg bedankt voor het meedenken! Jullie reacties stellen mij enorm gerust :)

3 jaar geleden

Hebben wij ook gedaan toen ik zwanger was, goed doorbakken en evt genoeg groente of vis alternatieven meenemen.