22 Reacties

3 jaar geleden

Je leeft in ieder geval nog wel blijkbaar 🤪. Maar alle gekheid op een stokje; wat zou dit moeten betekenen? Ik snap het niet. Of ben je bang voor een miskraam nu ofzo? Als dat zo is zou ik echt stoppen met dit soort dingen bijhouden (tenzij het op medisch advies is natuurlijk), want je maakt jezelf alleen maar gek.

3 jaar geleden

Ik zou ook aanraden om te stoppen met zulke dingen. Je maakt jezelf gek. Laat het wat los. Stress is juist helemaal niet goed.

3 jaar geleden

Ja moet er niet op kijken, maar betrap me er op. Ben bang dat het een voortekenen van een miskraam kan zijn als hij blijft zakken. Dus was benieuwd hoe t bij andere er uit zag. Ga sowieso proberen om niet te kijken zodat ik me er hopelijk niet druk om maak.

3 jaar geleden

Reactie op Schorpioen

Ja moet er niet op kijken, maar betrap me er op. Ben bang dat het een voort ...
Ik begrijp je gevoel wel, maar dit is echt niet goed voor jezelf. Probeer je te focussen op iets anders en stop met dingen meten 😘🍀. Je kan het. Gewoon niet meer doen.

3 jaar geleden

Ja je wilt gewoon zekerheid. Na 3 jaar en 2 vroege miskramen wil je gewoon de hoop dat dit goed komt. Zwanger via icsi.. Maar afwachten is het enige wat er in zit... 1,5 week eerste echo.

3 jaar geleden

Je hartslag fluctueert elke dag. Als je je wat fitter voelt, veel bewogen hebt of gezonder hebt gegeten is het normaal dat je hartslag daalt. Bij stress bijvoorbeeld word je hartslag hoger. Heeft met zoveel factoren te maken. Dit is geen teken van een naderende miskraam. Bloedverlies en krampen wel! Maak jezelf niet gek en ik zou je fitbit even af doen de komende tijd 🥰

3 jaar geleden

Reactie op Schorpioen

Ja je wilt gewoon zekerheid. Na 3 jaar en 2 vroege miskramen wil je gewoon ...
Ik begrijp het. Toch is het belangrijk om het wat dit betreft los te laten. Bij ons lukt het tot nu toe, anderhalf jaar ook nog niet. Sinds januari ook onder begeleiding van het ziekenhuis. Toch test ik verder niks en/of houd niks bij. Het gaat zoals het gaat. Door bepaalde trajecten ben je er al zo mee bezig dat dingen meten enzo ernaast soms ook averechts kan werken. Ik zou afwachten tot over 1,5 week en in de tussentijd lekker rustig aan en als je iets kwijt wilt mag je altijd een berichtje sturen. Laat je weten hoe het was tegen die tijd? Hoe gaat het verder met je? Voel je je goed?

3 jaar geleden

Waarom zou je met een zakkende hartslag een miskraam krijgen? Is dit medisch bewezen? Heb er er echt nog nooit van gehoord.

3 jaar geleden

Ik wist niet dat je dat aan je hartslag kon zien 🙈 wat zou je daar dan uit moeten halen? En 72 is toch super netjes. Tussen de 60 en 100 is normaal Ik snap dat je zekerheid wilt na wat er allemaal is gebeurd maar je maakt jezelf helemaal gek en daar wordt je toch super ongelukkig van. Heel veel succes en sterkte! Ik hoop voor je dat alles goed gaat 🍀

3 jaar geleden

Reactie op Schorpioen

Ja je wilt gewoon zekerheid. Na 3 jaar en 2 vroege miskramen wil je gewoon ...
Logisch dat je zekerheid wilt. Maar klinkt heel hard dit, die ga je je hele zwangerschap niet krijgen. Je maakt jezelf alleen maar gek met dit soort apps. Ga genieten en uitkijken naar je 1e echo!

3 jaar geleden

Ik snap je. Je kunt er echt geen zekerheid uit halen. Maar dit was mijn curve. Mijn hartslag daalde ook rond de 6 weken en stabiliseerde daarna, ben nu 26 weken Dit is een overzicht van 3 maanden. Probeer er niet te veel op te letten want het wil echt niet alles zeggen.

3 jaar geleden

Als ik druk aan t werk ben zit mijn hartslag boven de 100. Dus dat zou het gemiddelde dan flink omhoog gooien. Het zegt dus helemaal niks.

3 jaar geleden

Reactie op Schorpioen

Ja je wilt gewoon zekerheid. Na 3 jaar en 2 vroege miskramen wil je gewoon ...
Snap ik! Ik ben ook een controlfreak en na mijn miskraam wilde ik ook controle hebben, maar kort gezegd: die heb je niet! Hoe pijnlijk ook. Eet gezond en leef gezond en meer kan je niet doen. Het hielp mij enorm om me te bedenken dat ik er toch geen invloed op heb. En zoek afleiding! Werken, leuke dingen doen, etc.

3 jaar geleden

Reactie op Prijtje

Ik snap je. Je kunt er echt geen zekerheid uit halen. Maar dit was mijn cur ...
Oh top, zoiets wilde ik inderdaad horen. Dankjewel!

3 jaar geleden

Een lage hartslag kan helemaal geen kwaad, op duizeligheid na. Een te hoge hartslag is een heel ander verhaal. Dus zie het probleem ook niet zo.

3 jaar geleden

Waarom zou je je hartslag bijhouden? 🤷🏼‍♀️ ik zou een hartaanval krijgen van de stress 😂

3 jaar geleden

Niet druk maken, hier zakte die ook na 6 weken om daarna te stabiliseren. Nu 23 weken zwanger.

3 jaar geleden

Oh ik heb me hier ook zo druk om gemaakt destijds. M'n hartslag steeg vanaf dag 1 dat ik zwanger was en ineens daalde ie alleen nog maar. En dan ga je malen en piekeren. De verloskundige stelde me toen gerust dat dit heel normaal is en er was inderdaad niks aan de hand, inmiddels ben ik 40+1 zwanger. M'n hartslag is al die tijd op en neer gegaan, hoort er kennelijk gewoon bij. Ik hoop dat het je lukt je niet te druk te maken en wens je veel rust en hopelijk kun je dit wat loslaten.

3 jaar geleden

Reactie op Sjaantje88

Niet druk maken, hier zakte die ook na 6 weken om daarna te stabiliseren. N ...
Ja dankjewel. Zoiets wilde ik horen haha.. nu kan ik het los laten

3 jaar geleden

Reactie op Nicole33

Oh ik heb me hier ook zo druk om gemaakt destijds. M'n hartslag steeg vanaf ...
Goed om te horen! Spannend bij jouw. Succes met je bevalling!