11 Reacties

14 dagen geleden

Ik hield naar het einde van m’n zwangerschap ook echt mega vocht vast. Geen tips, wel herkenning. Zoveel mogelijk maar m’n birkenstocks gedragen op de grootste maat… heb ook wat dingen geprobeerd zoals voeten hoog leggen, in een koud bad. T enige dat bij mij hielp was bevallen!

14 dagen geleden

Ik hield ook echt enoorm veel vocht vast, de kilo’s vlogen eraan en ik was volledig opgezwollen. Alleen de tip om met de benen omhoog te zitten. Ik dronk ook veel brandnetel thee, maar geen idee natuurlijk of dat iets gedaan heeft. En inderdaad zoals door olliliz beschreven, alleen bevallen helpt om ervan af te komen. Mocht je in het ziekenhuis gaan bevallen neem dan slippers mee die echt ruim vallen, ze hadden mij nog eens extra vocht toegediend en ik kon mn schoenen daarna niet meer inkomen 🥲.

14 dagen geleden

Reactie op Olliliz

Ik hield naar het einde van m’n zwangerschap ook echt mega vocht vast. Geen ...
Hoe snel na de bevalling was het bij jou weg?

14 dagen geleden

Reactie op mila12345678

Ik hield ook echt enoorm veel vocht vast, de kilo’s vlogen eraan en ik was ...
Aah bedankt! Ja de brandnetel thee doe ik ook! Hoe snel was het bij jou weg na de bevalling?

14 dagen geleden

Ik had dit de laatste weken ook! Ook telkens negatief getest op vergiftiging, moest wel mijn bloeddruk in de gaten houden (die schommelde nogal, of dat aan het vocht gerelateerd was … geen flauw idee!). Ik ben het ziekenhuis binnengaan en dan 5 dagen later weer buiten (spoedkeizersnede) en mijn voeten zwommen echt in de schoenen waarmee ik was binnengekomen 😂 ben die eerste dagen ook zoveel naar het toilet moeten gaan en er kwam zoveel uit 😅 in die 5 dagen ziekenhuis ben ik 12 kg kwijtgespeeld (waarvan net geen 4 kg baby). Ik herinner me dat ik de weken voor de bevalling veel heb platgelegen en mijn enkels en benen voorzichtig masseerde om de pijn wat te verlichten. Heel veel succes!

14 dagen geleden

Reactie op zowelkom2023

Ik had dit de laatste weken ook! Ook telkens negatief getest op vergiftigin ...
Dit biedt hoop ! Haha

14 dagen geleden

Hier heb ik mijn vorige zwangerschap erg veel last van gehad. Voor mij hielpen de steunkousen van de hema best goed! Helaas aan pijnlijke handen kon ik niet veel doen.

14 dagen geleden

Reactie op meu91

Hoe snel na de bevalling was het bij jou weg?
Ik weet het niet meer precies , het ging geleidelijk maar best wel snel. Binnen een paar weken kon ik m’n ringen weer aan ook! Het ging vanzelf!

14 dagen geleden

Reactie op meu91

Aah bedankt! Ja de brandnetel thee doe ik ook! Hoe snel was het bij jou weg ...
De eerste dagen na de bevalling zag je al enorm verschil! Ik moest ook mega veel plassen steeds 😅. Nu zijn we twee weken sinds de bevalling en ik herken mijn eigen gezicht weer en zie weer vorm in m’n enkels. Soms sta ik nu gewoon even voor de spiegel te staan en blij te zijn met mn gezicht 😂 Ging dus heel Snel!

14 dagen geleden

Reactie op mila12345678

De eerste dagen na de bevalling zag je al enorm verschil! Ik moest ook mega ...
Haha wauw! Hier worden we blij van! Ik kijk er naar uit!!

12 dagen geleden

Ik heb ook veel vocht heb mega pijn aan mijn voeten ook. Pff