15 Reacties

4 jaar geleden

Ik denk...want het kan toch voorkomen dat je waarschijnlijk gewoon ongesteld bent geworden terwijl je wel zwanger ben. Beste is om weer na te controleren bij de dokter of huisarts. Ik zou na paar dagen nog even een test doen. Succes verder! xxx

4 jaar geleden

Ik zou zeker geen zwangerschapstesten doen.... je maakt jezelf helemaal gek. Heb zelf een mk gehad in juni. Het hormoon HGC blijft soms nog dagen/weken in je lijf zitten. Waardoor je steeds een positieve test krijgt, terwijl je bijv een mk hebt of hebt gehad. Ik had een positieve test, verloor toen bloed en had veel kramp. Bloed laten prikken, daaruit kwam 6 weken zwanger. Week er na nog eens laten prikken, en toen was het HCG zodanig afgenomen in mijn bloed, waardoor ze wisten dat het een mk is geweest. Ondanks dat gaf de urinetest nog steeds een positief resultaat, omdar HCG niet meteen uit je lichaam is verdwenen. Succes!

4 jaar geleden

Een urinetest geeft jammer genoeg geen realistisch beeld.. vorig jaar testte ik 3 weken na mijn miskraam nog positief. Hcg gaat trager uit urine dan uit bloed. Het klinkt mij niet echt goed eerlijk gezegd zoals je het nu omschrijft. Ik hoop dat ik het mis heb!

4 jaar geleden

Misschien heb je een buitenbaarmoederlijke zwangerschap? Ik wil je niet bang maken.. Maar zoals jij omschrijft klinkt niet heel erg positief.. Heb je veel bloedverlies en hoe heftig zijn de buikkrampen? Het kan ook een vroege miskraam zijn..

4 jaar geleden

Helaas test je na een miskraam nog weken positief.. daarom laten ze je zoveel bloed prikken om de exacte waardes van hcg te achterhalen.. heel veel sterkte, want aan je verhaal te lezen klinkt dit niet goed.
Alles kan nog e meid mijn zus heeft haar regels gehad tot ze 4 maand was en ook de daarbij horende klachten en nu heeft ze een flinke zoon , ik heb een miskraam gehad en daarbij niks van bloed verloren ik had gewoon het gevoel dat er iets niet juist was na aandringen vroeger naar de gyne geweest en daar was het verdict dat het hartje spontaan gestopt was met kloppen Ik duim super hard voor je mee En sluit me aan bij het advies stoppen met testen daarmee word je echt gek van meid Nog 1 nachtje en je hebt uitsluitsel 馃崁馃崁馃崁succes

Reactie op Bubble32

Helaas test je na een miskraam nog weken positief.. daarom laten ze je zove ...
Dit is idd zo bij mijn miskraam heb ik 6w positief getest Zowel bij de zwangerschapstesten als de ovulatietesten ( was wel 10w3d als het hart gestopt was )

4 jaar geleden

Reactie op kimberley 馃挅馃挅馃挅馃挋

Dit is idd zo bij mijn miskraam heb ik 6w positief getest Zowel bij de zwan ...
Idd,ik was ook 9 weken toen het hart gestopt was. Ik heb geen testen gedaan. Maar gynaecoloog wees me erop dat er nog eventjes een grote hoeveelheid hcg in je lichaam kan zitten. Geen bloedverlies gehad. Is toen een week later vanzelf afgekomen.. waar ik uiteindelijk blij om was. Stond curetage gepland. Maar er speelde heel vaak in mn hoofd "wat als ze het mis heeft" Toen het vanzelf afkwam was het officieel voor mij. Achteraf gezien werd ik op elke echo terug gezet qua uitrekeningsdatum en dat heb ik deze zwangerschap niet gehad. Zelfs vooruit gezet. Dus was toen al een teken dat het ergens niet goed zat qua groei. Maar goed. Ik geef hier teveel uitleg die nutteloos is voor jullie.

4 jaar geleden

Hou je ons op de hoogte? Maar ik zou wel van het ergste uitgaan dat de zwangerschap aan het afbreken is.. liefs en veel sterkte

4 jaar geleden

Ja daar ga ik ook van uit! Hou jullie op de hoogte dankjewel allemaal 馃拫

4 jaar geleden

Ik hoop dat je snel meer duidelijkheid krijgt. Hou de pijn goed in de gaten, want zou ook wel eens een buitenbaarmoederlijke zwangerschap kunnen zijn... Ik liep toen krom van de pijn. Als je je echt niet goed voelt dan zeker de hap bellen!!! Sterkte!!

4 jaar geleden

Vandaag stolsol en veel buikpijn dus heb me er bij neergelegd dat ik dus een miskraam heb gehad 馃槶馃槶 kreeg vandaag wel de uitslag van de dokter met zwager en de hgc was het dubbele gestegen met vorige week maargoed het blijft dus nog in je lichaam zitten!! 馃様 Iedereen bedankt voor de berichtjes 鉂わ笍

Reactie op Kimberley1512993

Vandaag stolsol en veel buikpijn dus heb me er bij neergelegd dat ik dus ee ...
Wat jammer meid 馃様 Neem de tijd om alles een plaatsje te geven mag je snel een gezonde zwangerschap hebben 馃崁鉂わ笍

4 jaar geleden

Dankjewel 鉂わ笍馃様

4 jaar geleden

Reactie op Kimberley1512993

Vandaag stolsol en veel buikpijn dus heb me er bij neergelegd dat ik dus ee ...
Stay positive鉂わ笍馃