992 Reacties

4 jaar geleden

Om zelf maar even met een fotoreeks te beginnen (misschien fijn om in de toekomst meedere foto's te kunnen plaatsen bij 1 comment?)

4 jaar geleden

Truitje + broekje

4 jaar geleden

Jurkje + legging (gelijk twee leggings besteld, als de luier een klein beetje lekt kan ze alsnog dezelfde kleur outfit aan, mits alleen de legging vies is uiteraard).

4 jaar geleden

Ik ben in april uitgerekend dus wist niet goed of ik voor een dikke of dunne jas moest gaan. Ik ben maar voor deze lekkere warme wollen gegaan en als het wel te warm is daarvoor, kan ze een trui of vestje aan. Ik ga er vanuit dat het in april nog niet zo warm is en zij met haar kleine lichaam dus een dikke jas nodig heeft, maar vertel het alsjeblieft als ik het mis heb!

4 jaar geleden

Ik ben jaloers! Ik had me enorm verheugd op alle roze kleertjes met glittertjes en weet ik het allemaal. En kreeg een jongen 🤣 Heel veel jongenskleding vind ik niet zo leuk, te stoer voor een baby naar mijn smaak. Het was echt even zoeken, maar nu heb ik toch echt wel leuke dingen in de kast hangen voor mijn zoontje.

4 jaar geleden

Een paar van mijn aankopen 😍🤭

4 jaar geleden

Dit zijn tot nu toe m’n favorieten 🥰

4 jaar geleden

Ik heb een grote voorliefde voor boxpakjes. En het liefst niet die iedereen heeft. Verder zo zacht mogelijke broekjes en shirtjes. Ze zijn maar zo kort klein. Daarna ga ik wel voor wat "stoerder". Dat is natuurlijk ieder zijn smaak.

4 jaar geleden

Reactie op Meringue04

Ik ben jaloers! Ik had me enorm verheugd op alle roze kleertjes met glitter ...
Jongens worden leuker om aan te kleden hoor! Maar inderdaad, ik vind het ook heerlijk als een baby schattig gekleed is. Nu kleden we ze wel lekker stoer, maar zijn inmiddels ook al een stuk ouder (en de oudste kiest sowieso alles zelf uit)

4 jaar geleden

Reactie op Maytwenty

Dit zijn tot nu toe m’n favorieten 🥰
Ooohh die linker is echt geweldig 😍

4 jaar geleden

Reactie op 1212girl

Ik heb een grote voorliefde voor boxpakjes. En het liefst niet die iedereen ...
Helemaal mee eens! Verder ziet de hele kast er zacht roze uit, maar uiteindelijk werd dat een gevalletje van 'zacht roze shirt/jurk op zacht roze broekje/legging met roze mutsje en roze sokjes. Dus toch maar iets meer variatie opgezocht 😜

4 jaar geleden

Helemaal mee eens! Verder ziet de hele kast er zacht roze uit, maar uiteind ...
Ja ik heb me voorgenomen na de kerst volledig uit te leven met de sale. En dan echt setjes te kopen met meerdere opties, zodat mijn vriend er ook uitkomt met iets kiezen 😂😂

4 jaar geleden

Reactie op 1212girl

Ja ik heb me voorgenomen na de kerst volledig uit te leven met de sale. En ...
Ja daar liepen wij hier ook tegenaan: 'waarom kan dit niet met dit dan?' nou dat ziet er niet uit 😂. Zwart of blauw is dan iets makkelijker om gewoon een willekeurig shirtje boven te doen haha. Ach, ik zal toch groot en deels degene zijn die haar aankleed

4 jaar geleden

Dit setje 🥰

4 jaar geleden

Deze slofjes🥰

4 jaar geleden

😍😍Jasje

4 jaar geleden

Jongens worden leuker om aan te kleden hoor! Maar inderdaad, ik vind het oo ...
Ja op een gegeven moment houd je het niet tegen. Maar voor nu vind ik dat hij echt een baby mag zijn. Het gaat toch al zo hard!

4 jaar geleden

Als Disney fan kon ik dit pakje toch echt niet laten liggen 😍 We weten nog niet wat het word, maar dit kan voor beide vind ik!

4 jaar geleden

😍😍 hier ook een meisje 💕 hebben ook heel leuk wit jurkje 😍

4 jaar geleden

Reactie op Babyjuni01062020

Als Disney fan kon ik dit pakje toch echt niet laten liggen 😍 We weten nog ...
Die heb inkook als cadeau gekregen! Vind het ook zooo een leuk pakje 😍