31 Reacties

2 jaar geleden

Een week.. onze kleine sliep er echt niet in en ik sliep er ook niet door. Toen naar z’n ledikantje en we slapen nu allemaal wel! Gelukkig had ik hem geleend.

2 jaar geleden

Reactie op Hertje

Een week.. onze kleine sliep er echt niet in en ik sliep er ook niet door. ...
Ja daar ben ik dus ook een beetje bang voor 😅

2 jaar geleden

Ik heb hem 6 weken gebruikt. Vond het heel fijn in het begin. Echt heerlijk als je kindje naast je ligt. Alleen na 6 weken begon hij onrustig te slapen en werd ik iedere keer wakker van zijn geluidjes en toen heb ik hem in zijn eigen bedje gelegd.

2 jaar geleden

Wij begonen met een houte wiegje. Zond vond het helemaal erg; hij kon zijn handjes bevrijden uit de meyco inbakerszak. Rond 10 weekend cosleeper tweedehands verkocht. Hij slaap daar prima in. Hij is best groot, 7.4 kilo dus ik verwacht dat hij kan nog 1 max 2 maanden in. Maar goed zijn ledikantje is al klaar. Hij slaapt onrustig dus cosleeper is extra makelijk voor ons voor nu. Ik zou echt een tweedehands kopen, meestal is het goedkoper dan huren.

2 jaar geleden

Ha ik heb hem 7 maanden gebruikt 😅 ik vond het zo fijn dat ik niet over een ledikant moet hangen om de kleine te nemen voor voeding of knuffel... De duur van het gebruik hangt allicht ook af van hoe lang je je kleintje bij jou op de kamer houdt. Onze is nu 8 maanden en ligt nog steeds lekker bij ons.

2 jaar geleden

Wij hebben onze dochter in de co sleeper gehad tot ze zelfstandig ging zitten. Toen werd ze ook zo groot dat ze bijna niet meer in de cosleeper paste. Maand of zeven ongeveer. Wel vanaf dat ze kon rollen het zijkantje dichtgemaakt.

2 jaar geleden

Ik begon met een wiegje, omdat ik twijfelde over cosleeper. Na paar weken alsnog gekocht en gebruikt tot ze zich kon optrekken! Hij was ideaal. Had wel een grote, model Lilly van Petite Amelie, dus daar paste ze ook nog heel goed in. Zeker een aanrader! Een goede cosleeper is ook gewoon als wieg te gebruiken (voor veiligheid moet zijkant namelijk dicht kunnen), dus ik zou zeker voor een cosleeper gaan. Had spijt dat ik er niet direct een had gekocht 😅 Staan ook veel goede op marktplaats.

2 jaar geleden

Wij hebben de co-sleeper van Maxi Cosy. Ze is nu 6 maanden en ligt er nog in. Ze heeft nog ruimte over en ik vind het heel fijn bij ons op de kamer

2 jaar geleden

De mijne stelt dat ze er 9 mnd in mogen liggen. Ik ben nu 36wkn en wil hem vooral s nachts gebruiken en overdag z'n ledikant. Hij is ook op te vouwen en kan dus bij kort gebruik ook lekker mee als we ergens heen gaan of hij gaat slapen bij z'n opa en oma.

2 jaar geleden

Hangt van de cosleeper af. Dat staat normaal wel ergens in de gebruiksaanwijzingen vermeld. Meeste zijn bruikbaar tot een maand of 6 dacht ik. Of toch tot de baby zich kan optrekken want dan kan die eruit kruipen/vallen.

2 jaar geleden

Bij onze eerste dochter ruim 9 maanden gebruikt. Ze kon toen al een aantal maanden rollen en zitten, maar dat deed ze nooit in haar co sleeper, waardoor we het dus langer hebben gebruikt. Hoe lang je de co sleeper kan gebruiken ligt denk ik ook enorm aan hoe snel je kleintje groeit. Onze oudste is en was een kleintje. Ik denk dat onze jongste, nu 7 weken, geen 9 maanden gaat volhouden in dezelfde co sleeper. Die past al bijna niet meer in de kinderwagen bak 😂

2 jaar geleden

Wij hebben die van ons 6 maanden gebruikt! Zo blij mee, beste aankoop! Na 6 maanden werd hij echt te klein voor onze dochter (die aan de grote kant is)!

2 jaar geleden

Maxi cosi cosleeper die wij hadden ging tm 9kg. Dat was in t geval van ons zoontje net geen 6 maanden 🙈 Nu staat er een campingbedje naast ons bed, maar hij slaapt momenteel vaker in ons bed 😅

2 jaar geleden

Wij hebben co sleeper iets langer als 6 maanden gebruikt. Hierna werd hij echt te krap en werd me zoontje vaak boos omdat die niet kon draaien ect. Wij hadden de chicco next to me. Erg fijn ding en kon ook als enigste echt naast ons bed daar andere niet allemaal zo hoog kunnen. Voor ons 2e zoontje een nieuw matrasje gekocht om erin te doen en gebruiken gewoon dezelfde co sleeper weer. En overdag slaapjes in eigen bedje en dan nacht lekker dichtbij

2 jaar geleden

Wij hebben baby na een week op eigen kamer gelegd. Vond de cosleeper echt helemaal niets omdat ik niet kon slapen van de geluiden

2 jaar geleden

's nachts in de Co sleeper (chicco next to me) overdag in haar eigen bed. Tm 5 maanden

2 jaar geleden

Heb de bednest Co sleeper 2 keer kunnen gebruiken, telkens ongeveer 6 maand. Bednest is mooi en zeker functioneel maar valt kleiner uit. Ook een druk bewegende baby zal er niet enorm lang in liggen. Nu heb ik de Chicco next 2 me ter beschikking. Die is duidelijk groter. Ik vermoed ook dat die stabieler staat.

2 jaar geleden

Onze dochter wordt a.s. dinsdag 6 mnd. Ze slaapt ook nog in de co sleeper, wel op dr eigen kamer. Dit omdat we die schuin van hoog-laag kunnen zetten. Ze heeft altijd last van terugkomende voeding gehad (ook met jbpm), en dat is met plat liggen toch wel meer kans op dan wanneer ze een aflopend bedje heeft. Ze slaapt ook nog ingebakerd dus rollen zal ze nu niet doen. K hoop binnenkort wel over te gaan naar t gewone ledikantje

2 jaar geleden

Wij hebben hem 8 weken gebruikt, toen is ze op haar eigen kamertje gaan slapen met een goede monitor. We hebben daar ook een extra bed voor mijn man en/of mij staan

2 jaar geleden

Wiegje gebruikt tot ze ongeveer 7 mnd was geloof ik (paste daarna niet meer) toen haar ledikantje geschoven naast ons bed tot ongeveer 10 mnd. Daarna eigen kamertje in ledikantje. Had wiegje via Marktplaats gekocht voor 20 euries.