23 Reacties
4 jaar geleden
Door midden snijden en vullen met een beetje pindakaas of chocopasta 😍
Maar meer dan twee krijg ik ook echt niet weg! Zo vullend…
4 jaar geleden
Tot brownies verwerken! Twee kopjes medjooldadels met 1 kopje pecannoten, 2-3 eetlepels cacaopoeder en 2 eetlepels honing/agavesiroop in de blender en je krijgt heerlijke brownies in 5 minuten! Even in de koelkast en ze zijn klaar. Recept is van Deliciously Ella. Ik maak het al jaren.
http://www.good-looks-ca.com/recipe/raw-brownies/index.html
4 jaar geleden
Tot brownies verwerken! Twee kopjes medjooldadels met 1 kopje pecannoten, 2 ...
Je moet trouwens wel weer oppassen met cacao en de cafeïne die daar inzit bedenk ik me nu...🤔 Ach ja, in kleine hoeveelheden kan het vast prima!
4 jaar geleden
Is inderdaad super gezond voor en na de bevalling. Ik heb me er echt even toe gezet, omdat het gewoon goede dingen doet.
Ik combineerde ze met zachte geitenkaas, deed het door de yogurt met ander fruit of om en om stukje dadel - stukje hard fruit zoals druif. Ik sneed ze echt in 4en trouwens. Een halve of hele is echt niet naar binnen te werken 😂
4 jaar geleden
Overigens is het wetenschappelijk bewezen dat zwangere vrouwen die dadels eten (6 stuks) in het laatste deel van hun zwangerschap (37 weken) minder risico lopen dat wee-opwekking of inleiding nodig is.
Gedurende je hele zwangerschap zijn ze trouwens erg gezond en na je zwangerschap zijn er aanwijzing, onderzoek loopt, dat het bijdraagt aan een verlaagd risico op bloedingen en een sneller inkrimpen van je baarmoeder.
Waarom 6? Als je er meer eet krijg je niet meer goede stofjes binnen, sla je niet meer op, maar wel veel extra suikers.














