36 Reacties

3 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd! Ik leef met je mij ik heb zelf op 8 april na 13 weken een mission abortion gehad. Nu 3 maanden later weet ik sinds zondag dat ik weer in verwachting ben. Zo blij maar ook zo onzeker

3 jaar geleden

Gefeliciteerd! Ik snap je helemaal. Wij zouden eigenlijk geen kinderen kunnen krijgen, maar was opeens spontaan zwanger. Bij mij voelde dit dus ook echt als de enige kans. Hele zwangerschap bang geweest (ook door medische dingen), maar uiteindelijk ligt er een gezond kindje in mijn armen🥰

3 jaar geleden

Gefeliciteerd! Ik snap je helemaal. Wij zouden eigenlijk geen kinderen kunn ...
Gefeliciteerd😍♥️

3 jaar geleden

Reactie op Leilaa1997

Van harte gefeliciteerd! Ik leef met je mij ik heb zelf op 8 april na 13 we ...
♥️ gefeliciteerd , ik hoop ook voor jou dat het nu allemaal goed gaat!!

3 jaar geleden

Gefeliciteerd! Ik snap je angst heel goed. Je leest idd veel over miskramen. Probeer voor ogen te houden dat dat soort verhalen sneller gedeeld worden. Er gaan meer zwangerschappen goed dan fout! Wanneer heb je de 1e echo?

3 jaar geleden

Gefeliciteerd! De test op de foto; is dat geen ovulatietest? Die van de action heeft namelijk een paarse sluit dop. Of is dit blauw?

3 jaar geleden

Herkenbaar hoor! Loslaten is voor mannen echt iets anders dan voor ons.. mijn man geloofde/geloofd dat alles prima zal gaan.. ik ben soms nog steeds onzeker. Mensen posten sneller als t mis gaat dan wanneer t goed gaat.. dus t lijkt alsof t heel vaak voor komt maar dat is echt niet zo. Tgaag vaker goed dan niet goed .. Gefeliciteerd!

3 jaar geleden

Gefeliciteerd! Goed voor jezelf zorgen!

3 jaar geleden

Gefeliciteerd🥰 heel erg herkenbaar. Wij hebben juli 2018 een missed abortion meegemaakt en daarna in een rollercoaster beland van onderzoeken. December 2019 een intake voor een ivf traject en opnieuw zouden we starten met verder onderzoek. Deze waren niet meer nodig want op 25 januari had ik spontaan een positieve test in handen. Zenuwslopende weken vol van angst braken aan, mijn vriend bleef ook roepen laat het los maar dat is zo moeilijk als je wens zo groot is. Maar deze zwangerschap bleef goed gaan en nu bijna 31 weken zwanger van een jongetje die zich ontwikkelt en groeit volgens het boekje. Ik ben nog steeds angstig, maar het wordt minder. Probeer goede moed te houden en spreek je angsten uit en laat je gerust stellen. Heel erg moeilijk maar stress is ook niet goed voor een gezonde zwangerschap helaas. Succes 🙏😊

3 jaar geleden

Reactie op xNiikitaaa

Gefeliciteerd! De test op de foto; is dat geen ovulatietest? Die van de act ...
Nu je het zegt, dit lijkt inderdaad op een ovulatietest 🤷

3 jaar geleden

Dit is een italiaanse test haha, we zijn er tijdens onze vakantie achtergekomen! Er stond echt pregnacy test op de doos ( met early 4 dagen test ) en ben al ruim een week overtijd ( wat ik nog nooit eerder ben geweest in die 3,5 jaar!

3 jaar geleden

Gefeliciteerd! Ik snap je angst heel goed. Je leest idd veel over miskrame ...
Bedankt voor je woorden♥️ de eerste echo heb ik 31 augustus pas , bij de gynaecoloog ( omdat we daar ook al liepen vtv )

3 jaar geleden

Reactie op Framini

Gefeliciteerd🥰 heel erg herkenbaar. Wij hebben juli 2018 een missed aborti ...
Jeetje, wat een verhaal ! Gefeliciteerd prachtig nieuws♥️ heel veel geluk!

3 jaar geleden

Dit is een italiaanse test haha, we zijn er tijdens onze vakantie achtergek ...
Gelukkig 😃 Hij lijkt namelijk als twee druppels water op die ovulatietest van de Action. Heb op mijn werk ook klanten gehad die dachten zwanger te zijn en een ovulatietest hadden gebruikt (Werk op kantoor voor een bedrijf die heel veel testen verkoopt) en dat is echt zuur.

3 jaar geleden

Dit is een italiaanse test haha, we zijn er tijdens onze vakantie achtergek ...
Oh hahaha vond t al zo gek! 🙊 nogmaals gefeliciteerd! En voor de rest; de eerste paar weken zijn idd enorm onzeker. De gedachte dat als ‘als het een miskraam word, dan is het vruchtje gewoon niet goed’ hielp mij eigenlijk wel heel erg. Ik heb voor mijn zwangerschap twee miskramen gehad dus ik snap je angst enorm!

3 jaar geleden

Bedankt voor je woorden♥️ de eerste echo heb ik 31 augustus pas , bij de gy ...
Dat duurt idd nog even. Hopelijk kun je in de tussentijd genieten van je zwangerschap!

3 jaar geleden

Gelukkig 😃 Hij lijkt namelijk als twee druppels water op die ovulatietest ...
Jaaa schrok wel hoor, gelijk stress, maar heb t doosje bewaard met de test erin en er staat echt pregnancy test, zwangerschapf ( duits ) test op! En in engels ook dat je 4 dagen voor je menstruatie kunt testen ( early predictor ) geen ovulatie gelukkig!!

3 jaar geleden

Reactie op xNiikitaaa

Oh hahaha vond t al zo gek! 🙊 nogmaals gefeliciteerd! En voor de rest; de ...
Jeetje wat heftig! :( lijkt me dan voor jou nog angstiger nu! Ben zo bang dat t een soort weer 3,5 jaar moet duren als t nu niet likt

3 jaar geleden

Gefeliciteerd!! Zo fijn! Je onzekerheid en angst zijn heel herkenbaar! Ik werd na 3 jaar proberen ineens spontaan zwanger (nooit miskraam gehad) en kon me haast niet geloven dat het allemaal dan echt goed zou gaan. De onzekerheid hoort erbij helaas maar wordt wel minder na het eerste trimester. Het hielp bij mij om te denken geen bloed = goed (al kan een beetje bloed ook niks ergs betekenen). En ook dat leren loslaten hoort bij het hele proces van moeder worden/zijn.. Maar het blijft moeilijk, daarin ben je niet alleen!

3 jaar geleden

Ik ben zelf ook na lange tijd pas zwanger geworden, en met ivf. Bovendien is het mijn laatste kans qua leeftijd. Ben nu 24+5 en de angst zat er in het begin ook goed in. Als het een troost mag zijn na 12w mindert dit (kans op miskraam daalt enorm) en sinds ik de baby voel is het eigenlijk weg. Of beter: bijna weg.