8 Reacties

4 jaar geleden

Ik ben bij 37 wkn ingeleid en is mij heel meegevallen. Ze plaatsen een ballonnetje dat ontsluiting gaat maken (buisje in je baarmoedermond die ze vullen met vocht). Als je dan wat ontsluiting hebt dan valt die eruit. Vervolgens breken ze je vliezen en krijg je een infuus met oxytocine om de weeen op te wekken. Ondertussen houden ze de hartslag van de baby en jouw 'baarmoederactiviteit' in de gaten. De dosis in je infuus hogen ze steeds op totdat je weeen goed op gang zijn. Dan gaat t eigenlijk gewoon verder tot de baby er is :) Bij het plaatsen van de ballon had ik al wat ontsluiting, dus het ging heel snel. 7 uur later was onze dochter er :)

4 jaar geleden

Ik ben ingeleid dmv medicijnen. Vanwege gebroken vliezen maar geen vooruitgang. Kreeg smorgens om 7u oxi dinges toegediend. En savonds om iets voor 22is mn dochter geboren. Heb bijna de hele dag over 2cm gedaan en 1 miss 2uur over de rest.

4 jaar geleden

Bij mij is de situatie een beetje gewijzigd. Ik ben sinds dinsdag opgenomen ivm een hoge vliesscheur.. ben u 31+4. Heb longrijpingsprikken gehad. Gelukkig is alles nu rustig. Verlies soms wat vruchtwater maar niet vaak dus het wordt netjes aangemaakt op tijd. Maar ivm de kans op een infectie en dat de bevalling eerder zich aandient nu dus blijven tot de baby er is. Dat kan 5 weken duren..

4 jaar geleden

Reactie op Nooitgedacht

Bij mij is de situatie een beetje gewijzigd. Ik ben sinds dinsdag opgenomen ...
Heftig! Hopelijk blijft de kleine nog even veilig ziiten.

4 jaar geleden

ik ben ingeleid met 37.4 weken... viel mij opzich reuze mee allemaal. kreeg dinsdag een ballon geplaats... en als je ontsluiting hebt dan valt hij eruit.... helaas ging dat niet zo snel..en moest hij bij mij een dag langer blijven zitten. blij toe eigenlijk... want hoorde dat die dag alle verloskamers bezet waren haha🙄 gelukkig had ik een meisje bij me op de kamer liggen..waar ik ontzettende lol mee heb gehad.. en dus de dagen in ziekenhuis gingen echt snel haha. . woensdag nacht viel de ballon eruit..en donderdag morgen om 06:30 lag ik al op de verloskamer om alles voor te bereiden.. ontbijtje.. en om 08:40gingen ze mijn vliezen doorprikken...😊 helaas kwamen de weeen niet vanzelf..en kreeg ik weeenopwekkers... en om 09:30 begonnen de weeen... en savonds 19:41 was ons meisje er😁

4 jaar geleden

Heftig! Hopelijk blijft de kleine nog even veilig ziiten.
Dankjewel, vooralsnog alles rustig 😊

4 jaar geleden

Laatste keer was de bedoeling om op 5-11 ingeleid te worden wasik 38+5, het werd 30-10... 1 shot wee opwekkers was genoeg 2 uur later was hij er

4 jaar geleden

Hier zal het een geplande keizersnede zijn op 39w+3d.