15 Reacties

3 jaar geleden

Dan staat de voet denk ik niet goed. Die moet je dan iets langer uittrekken en klem zetten op de grond.

3 jaar geleden

Reactie op Lin 93

Dan staat de voet denk ik niet goed. Die moet je dan iets langer uittrekken ...
Ja dat is het inderdaad. Maar als je hem gewoon niet wilt gebruiken en even in huis wilt opbergen? Dan moet die piep toch uit kunnen lijkt mij? Hij staat nu bij ons op de bank omdat die anders blijft piepen..

3 jaar geleden

Dan moet je hem helemaal inklappen. Maar ik heb een maxi cosi base dus weet niet zeker of het hetzelfde werkt.

3 jaar geleden

Ja dat is het inderdaad. Maar als je hem gewoon niet wilt gebruiken en even ...
Als je de voet inklapt als 't ware. Moet die zich onder de base "vastklemmen" dan stopt die met piepen. Moet je ff mee puzzelen. Als die eenmaal klikt springt die namelijk ook snel los. Dus dan moet je de base zo verzichtig mogelijk op de poot op de grond leggen, dat' t geklikt blijft liggen. (hoop dat je het enigzinds snapt zo)

3 jaar geleden

Het is gelukt! Mijn partner en ik waren enorm lang bezig: niet gelukt. Vriendin van mij lukt het in 2 min 😂

3 jaar geleden

Hahaha, zo irritant inderdaad! Onlangs ging ik met mijn broer naar de garage om onze nieuwe auto op te pikken. Ik moest de base nog uit mijn oude halen en verplaatsen naar de nieuwe, maar ik kreeg dat onding niet dichtgeklapt. Mijn broer heeft zo bijna een halfuur met die base op schoot gezeten terwijl hij de voet induwde opdat het niet zou piepen. 😂

3 jaar geleden

Reactie op Lotski

Hahaha, zo irritant inderdaad! Onlangs ging ik met mijn broer naar de garag ...
Oh vreselijk hè! weet je inmiddels hoe de piep uit moet? Het is mij namelijk gelukt

3 jaar geleden

Hoi!! Ik heb het nog steeds niet voor elkaar gekregen om het piepje uit te zetten. Ligt nu in de achterbak en hoor m steeds piepen. Heeft iemand een foto waar ik de voet moet inklappen

3 jaar geleden

Reactie op eyil

Hoi!! Ik heb het nog steeds niet voor elkaar gekregen om het piepje uit te ...
Je moet die poot een beetje indrukken en dan kan je hem in een soort van kuiltje doen zodat die is ingeklapt! Je moet even zoeken maar dan lukt het!!

3 jaar geleden

Tis belangrijk dat hij als hij in de isofix staven geklemd is dat je hem goed daarheen toeschuift. Voor stabiliteit. Als dat goed is moet je ervoor zorgen dat je de balk goed tegen de grond klemt. Je voelt zelf aan de isofix dat hij stevig vast zit. Tis even een irritant werkje maar als hij eenmaal strak vast zit stopt tie. 😅

3 jaar geleden

Dames, ik heb een vraag hoop dat iemand er ervaring mee heeft! Ook deze base gekocht omdat ze ‘m in de winkel aan hadden geraden, hij zei namelijk dat mocht de kleine een keer bij bijv. Opa en oma in de auto mee gaan, dat het sneller en veiliger is om heel de base over te zetten dan om de maxi cosi in de andere auto vast te zetten met gordels. Maaaar, we zijn er al heel lang mee bezig geweest om die base zonder gepiep in mijn auto te krijgen 😂 ik kan me echt niet voorstellen dat je deze zo 1 2 3 over kan zetten in een andere auto, hoe doen jullie dit ?

3 jaar geleden

Reactie op xbrittx

Dames, ik heb een vraag hoop dat iemand er ervaring mee heeft! Ook deze ba ...
Wij klappen hem gewoon helemaal in en zetten de basis dan over. Nu was dat inderdaad wel een gevalletje oefening baart kunst, maar op den duur konden wij het in een paar minuten. (Ze is nu bijna 14 maanden en tot een week geleden gebruiken we de maxi cosi nog, we zijn pas net over op een andere, zodat ze wat rechterop kan zitten).

3 jaar geleden

Reactie op Chantal2019

Wij klappen hem gewoon helemaal in en zetten de basis dan over. Nu was dat ...
Ooh top ik ga van de week maar eens even een middagje base in en uit de auto zetten 😂

2 jaar geleden

Wellicht kan iemand mij helpen met een issue met de base. Ik vind de laatste dagen dat hij wiebelt, alsof hij niet goed vast zit in de isofix zeg maar. Ik kan duwen wat ik wil maar kan m niet strakker zetten. Het is ook alleen de kant dicht bij de deur. Heb m er al uitgehaald en weer er terug ingezet, maar geen verschil. We hebben nu sinds een week of 3 de Sirona erop ipv de maxi cosi, zou het daar aan liggen dat deze iets ‘zwaarder’ is?

2 jaar geleden

Cybex cloud z